Foto: Tiktok/@christinejomiller

Bjässen lämnas ensam med bebis mitt i natten – då fångar kameran vad han gör med flickan

Alla som vuxit upp med en hund vet hur fantastiskt det kan vara att ha en fyrbent bästa vän. Det visar inte minst övervakningsbilderna på hunden Berkley och hans familj.

Hunder Berkley har utan tvekan ett väldigt speciellt band till sin lillasyster, Elainey.

Till en början var familjen dock väldigt försiktiga. Detta då de var oroliga för hur det skulle bli att ha ett husdjur och en bebis under samma tak.

Så när Elainey var bebis fick hunden inte komma alltför nära, då föräldrarna var lite nervösa för hur flickan skulle reagera.

”Det enda som kunde göra henne glad”

Men snart stod det klart och tydligt att dottern absolut inte var rädd, berättar hennes mamma.

– Jag brukade ha väldigt stora gränser för honom med henne, eftersom han är så stor. Men det enda som kunde göra henne glad var att han var i rummet. Så när vi gav honom okej att vara runt henne … [insåg vi] hur snäll han verkligen är, har mamma Christine Jo till The Dodo.

Naturligtvis ska man som förälder alltid ha uppsikt över sina barn, särskilt när husdjur finns involverade. Men att Berkley och Elainey tyckte om varandra var uppenbart.

Gick in till henne varje natt

När 2-åriga Elainey sov i sin spjälsäng i hemmet så skaffade sig familjen en baby monitor – så att de kunde titta till henne då och då. Vad de upptäckte då var att hunden Berkley tog sin uppgift som ”storebror” på allra största allvar.

Christine Jo förklarar att Berkley varje kväll gick som för att titta till sin lillasyster. Han ville se till att allt stod rätt till och att hon mådde bra.

Det underbara klippet har sedan dess spridits på sociala medier och många som har sett det har verkligen uppskattat den vänskap och det starka band som uppstått mellan flickan och hennes hund.

Här kan du se videon:

@christinejomiller We don’t deserve dogs. #bernesemountaindog #foryou #fyp #bestfriendgoals #dogsoftiktok #relationshipgoals #sendmeonmyway #wholesomemoments #tiktok ♬ Send Me on My Way – Guy Meets Girl

Vilken underbar bästa vän den här hunden verkar vara!