1-åringen agerar kusligt om nätterna – då visar kameran vilka varelser som släpper ut henne

Föräldrarna fick en chock när deras 1-åriga dotter gick runt själv i huset om nätterna. Till slut installerade de en bebiskamera i hennes rum för att gå till botten med vad som egentligen hände i huset när det var mörkt.

När de fick svaret så kunde de inte annat än att skratta gott.

Småbarnsföräldrarna Chris och Nina från Phoenix upptäckte att deras 15 månader gamla dotter Chloe började vandra runt för sig själv i huset på nätterna. Hur kunde hon ens det? Hon nådde inte upp till dörrhandtaget i sitt sovrum.

Men den lilla flickan fortsatte att rymma från sin spjälsäng och sedan ut från rummet medan föräldrarna sov.

Chloe
Chloe, 15 månader. Foto: Youtube

När de försökte fråga henne om hur det hela kunde gå till fick de inga svar – tjejen pratade nämligen inte än. Det hela förblev alltså en mystisk gåta… till de valde att installera en bebiskamera inne i barnkammaren.

Plötsligt fick de svar på sin fråga.

Såg vilka de skyldiga var

Sajten Little Things skriver att när Chris och Nina kollade igenom det inspelade materialet en morgon såg de två oväntade, men välkända, individer inne på Chloes rum. Familjens två busiga golden retrievers.

På bilderna kan man se hur hundarna, som behärskar konsten att öppna en dörr, tog sig in till sin ”lillasyster” varje natt för att väcka henne och leka runt i huset. Chloe själv verkar tycka att det hela var toppen!

Förmodligen skrattade föräldrarna när de såg vilka de skyldiga var.

Du kan själv kolla på klippet här nedan.

Vad otroligt fint det är att se samspelet mellan ett djur och ett barn. Obetalbart.

Skönt att mysteriet fick ett så bra och gulligt svar. Det var inget övernaturligt som orsakade dotterns rymningar – bara familjens skojiga vovvar.