Polishästen närmar sig folkmassan – då får han höra sin favoritlåt

New Orleans är mest känd för sin Mardi Gras-karneval, där människor från hela världen samlas för att sjunga, dansa och kasta pärlhalsband, vilket är en udda tradition. Det är en viktig familjehögtid för invånarna i staden. Men det är inte bara en festlig helg för folket – även djuren tycktes uppskatta det hela!

 

För att säkerställa ordningen i sådana här stora folksamlingar krävs polisresurser i form av polishästar. Och det hade inte hästarna något emot! Nu har polisens branschtidning ”American Police Beat” publicerat en video på sin Facebook-sida från festligheterna, där en häst vid namn Ace dansar loss till musiken!

American Police Beat / Facebook

Efter en lång dags arbete kände Ace för att hoppa in i festligheterna – och som han gjorde det. Det blev fullständig succé, både publiken och hästen älskade det!

American Police Beat / Facebook

Den lokala TV-kanalen WDSU News har varit i kontakt med en talesperson för polisen i New Orleans som försäkrar att hästen är tränad att vara i stora folksamlingar, och att Ace absolut inte drabbades av panik eller blev tvingat till något.

American Police Beat / Facebook

När Ace fick höra låten ”Talking” kunde han helt enkelt inte hålla sig längre. Hans dans smittade av sig på publiken som inte var sena att dansa med!

American Police Beat / Facebook

Polisen och den fina hästen Ace gjorde karnevalen till en oförglömlig kväll för samtliga. Efter den stora showen gick de vidare och Ace fick välbehövlig vila efter en lång dags arbete.

Hästar är så fina djur som fyller en viktig funktion i vårt samhälle. Ace är ett praktexempel på en häst som gör stimuleras av att vara i arbete. Dela vidare detta för visa alla vilket fantastiskt djur hästen är!

Här nedan kan du se hela showen som Ace bjöd på. Klippet har i skrivande stund över 28 miljoner visningar och det är lätt att förstå varför. Vilket uppträdande!

https://www.facebook.com/AmericanPoliceBeat/videos/10159741439085084/