Polishästen Jack vägrar lämna ”sängen” – utan en kopp te varje morgon

Vi alla kan nog känna igen oss. Känslan av att inte orka hålla ögonen öppna när väckarklockan ringer, men ändå tvinga sig ur sängen och till jobbet.

Men helst inte utan en kopp kaffe.

Men för polis hästen är det någonting annat som är minst lika viktigt – en topp te på morgonkvisten.

När väckarklockan ringer vill jag så gärna att det ska vara fel. Att jag har lite mer tid eller att jag faktiskt egentligen är ledig.

Men efter en kopp kaffe börjar jag känna mig som mig själv igen. Och att behöva just något innan dagen startar på riktigt är ingen skillnad på för djur.

Polishästen Jack vill nämligen enligt rapporter under hans tjänstgöring med Merseyside Police Mounted Section under de senaste 15 åren en sak.

Han har alltid stuckit ner sin tunga i ryttarens mugg varje morgon som innehåller varmt te. Nu har poliserna inkluderat Jack i deras morgonrutin med en god kopp te.

Polisinspektören menar att Jack vägrar resa sig upp ur ”sängen” förrän han har fått sin kopp te.

Och Jack ser till att ta sin hälsa på fullaste allvar. Så istället för fetaste mjölken i teet tar han nyttigare alternativ med mindre fett.

– Jake är en av våra 12 hästar som vi har här i stallet som arbetar med oss. Jag skulle definitivt beskriva honom som en häst med stor karaktär. Vi har alla lärt oss hans speciella önskemål när det kommer till hans te. Han vill ha en sockerbit men blir definitivt lyckligare om du kommer ihåg att ge honom två, säger Lindsey Gaven som tränar hästarna.

– Om du sätter upp ett bord och han ser att du håller en mugg i din hand så kommer du garanterat få se att han kommer över och försöker stjäla en slurk.

Se han dricka sitt te i klippet här nedan:

https://www.facebook.com/watch/?v=443420283033241&external_log_id=20db6b8cc37f965929216d8a8eb9764f&q=Jake%20police%20horse%20tea

Vilken underbar charmör, han ser ut verkligen att njuta av sin testund varje dag. Sprid gärna artikeln vidare om Jack också sken upp din dag.