Matte dokumenterar hur hennes katt "stjäl" hennes make varje dag – bilderna får hela nätet att skratta
Katt,

Matte dokumenterar hur hennes katt ”stjäl” hennes make varje dag – bilderna får hela nätet att skratta

Katter är bra roliga. Förutom att de är sluga, äventyrslystna, och självständiga så är de bra på att få sin vilja igenom. Man kan inte förneka att katter är fulla av personlighet, därför gör de ofta saker roligare.

Ett bra exempel på det är katten Jarvis, som vill ha sin husse för sig själv. Nu delar matte med sig av bilder som får hela nätet att skratta gott.

Katten Jarvis vet vad han tycker om, och han låter inte någon hindra honom från att få sin dagliga dos av det. Saker på Jarvis favoritlista är kattmat, att titta på fåglar, sova, och framförallt – sin mattes make.

ฉันให้เธอมาดูแลสามีของฉัน ไม่ใช่มาจิกช้านนนน 😤

Posted by Nasrin Hami on Monday, September 7, 2020

Jarvis vill helst vara nära sin husse hela tiden, och när han är det vill han inte dela med sig av honom till någon annan, vilket syns tydligt i bilderna som matte Nasrin delat med sig av på Facebook.

Bilderna som får hela nätet att skratta

Matte dokumenterar hur hennes katt ”stjäl” hennes make varje dag – bilderna får hela nätet att skratta.

Foto: Facebook/Nasrin Hami

Även om Jarvis ”stjäl” Nasrins make och vill ha honom för sig själv, så menar Nasrin att kissen är en väldigt kärleksfull sådan, som i grund och botten är snäll mot alla.

”Jarvis är alltid kärleksfull och tillgiven med min man, och han agerar på samma sätt med mig och är vänlig med alla som besöker vårt hem”. berättade Nasrin om sin katt.

Foto: Facebook/Nasrin Hami

Det verkar dock som att Jarvis hittat sin favorit, och precis som alla andra så vill man ju sällan dela med sig av en sådan.

ฉันให้เธอมาดูแลสามีของฉัน ไม่ใช่มาจิกช้านนนน 😤

Posted by Nasrin Hami on Monday, September 7, 2020

Katter är verkligen häftiga djur. Dela gärna dessa mysiga bilder med andra kattälskare.