FOTO: Youtube

Mannen rusar fram och räddar fölet på motorvägen – titta nu hur mamman tackar honom

Det är lätt att bli nedstämd när man läser om allt elände som djuren utsätts för. Men som tur är finns det så många djurvänner därute som gör ett fantastiskt jobb – varje dag.

Det här stackars fölet hade av någon anledning hamnat på motorvägen och separerats från sin mamma, vilket självklart är en livsfarlig situation. Den hade kunnat bli påkörd av en bil och i värsta fall dött.

Som tur var befann sig en riktig djurvän ute på vägarna den här dagen. När den okände mannen fick syn på det förvirrade fölet, som inte visste vad den skulle ta sig till, agerade han omedelbart.

Djurvännen agerade direkt

Mannen rusade fram till fölet, som till en början blev rädd och osäker. Men när den förstod att mannen ville hjälpa till blev den medgörlig. Mannen lyckades sedan med viss möda lyfta upp den över stängslet, så att den kunde återförenas med sin mamma.

Titta bara på den underbara glädjen när fölet återförenas med sin mamma!

https://youtu.be/vQHrrZyDEv4

Jag är så glad att det finns människor som ser till djurens bästa och ingriper när de far illa. Det hade kunnat sluta illa för det lilla fölet om inte mannen agerade snabbt. Precis så här agerar en sann djurhjälte! Låt oss hoppas att fler följer hans exempel.

Dela vidare för att hylla mannens insats!