Man räddar hund från kedjor – får ett tack han aldrig kommer att glömma

Man räddar hund från kedjor – får ett tack han aldrig kommer att glömma

Varje dag arbetar människor runt om i världen för att djur som far illa ska få ett bättre liv.

I vissa fall är det ett yrke, andra griper bara in där det behövs. Oavsett vad är de hjältar och om fler vore som dem hade världen varit en varmare plats.

Matheus Laiola är en av dem som bidrar till djurens bästa.

Laiola är en agent och jobbar med att tillämpa djurskyddslagar i Brasilien. Och det har funnits en hund som han har försökt hålla ett öga på under en längre tid.

Den stackars hunden, en liten en, har suttit fastkedjad utomhus i flera dygn. Helt utan varken kärlek eller omsorg.

Den var helt försummad och satt bara där och väntade på att någon, kanske någon gång, skulle se den och känna medlidande, skriver Pawmygosh.

Tog fram bultsaxen

Och det var precis vad Matheus Laiola gjorde. Efter att ha sett hunden sitta fastkedjad utomhus i flera dagar bestämde han sig för att befira den stackars hunden.

Foto: Youtube

Den här gången var det inte någon hemma i det gamla huset så Matheus drog fram bultsaxen och klippte upp låset till gården. Detsamma gällde hunden.

Matheus klippte loss hunden som så länge väntat på att bli befrias. Och han väntade inte en sekund med att tacka sin hjälte. På en gång hoppar hunden upp i famnen och överöser Matheus med kyssar och kramar som tack.

Efter fritagningen förflyttades hunden till en räddningsorganisation och det tog inte lång tid innan hunden adopterades till ett nytt och kärleksfullt hem.

Se den fantastiska videon nedan.

VEJA O DESESPERO DESTA RESGATADA QUANDO ME VIU!!!Ela vivia acorrentada, no frio, no calor, na chuva e no sol.Chegamos no local e como não havia ninguém, nós estouramos o cadeado e resgatamos a cachorra.A tutora está identificada e irá responder por maus-tratos.Levamos ela imediatamente para a Casa Do Produtor para consulta veterinária.

Posted by Delegado Matheus Laiola on Thursday, June 17, 2021

Människor som Matheus är verkligen hjältar. Dela gärna artikeln om du håller med.