Majestätisk hingst förstår att han har kossornas fulla uppmärksamhet – vänder sig om och får alla att häpna

Den majestätiska hingsten i hagen inser att han har alla kossornas uppmärksamhet.
Då vänder han sig om – och kameran fångar allt!
Klippet har redan fått miljontals visningar på nätet.

Mötet mellan olika sorters djur kan vara helt fantastiskt. Deras interaktion blir så spännande och särskilt då de uppenbart har ett gott öga till varandra.

Detta är ett sådant ögonblick.

För några år sedan fick hästen Koning – en magiskt vacker frieserhäst i Storbritannien – möta några kossor i hagen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Youtube

Koning, som betyder kung på nederländska, fick en dag syn på sina grannar när han var ute och spanade i hagen. Han tittade över stängslet, där massor av nyfikna kossor hade samlats. De verkade alla oerhört intresserade av den stora hingsten.

Nyfikenheten kom sig förmodligen av hästens ståtliga uppsyn. Han är mycket stor och kraftfull och med sin man kunde han fånga allas uppmärksamhet på en hundradels sekund.

Hästen vänder sig om mot korna

Hästen vände sig om och gick med stadiga kliv mot korna som i sin tur var väldigt nyfikna på vad som skulle hända. Det var då han bestämde sig för att bjuda dem på en liten show de sent ska glömma med sitt galopperande!

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Youtube

Det här är minst sagt en härlig syn. Att få se djur som travar under bar himmel i det fria, i grönskande gräs, en vacker sommardag.

Hästen Koning verkade dock vilja göra dagen lite mer intressant för sina grannar på andra sidan staketet…

Han steg först fram för att hälsa på kossorna som i sin tur nyfiket stod kvar, och avvaktade hans nästa drag. Det är lätt att förstå kossorna, för den här hästen är verkligen elegant och svår att slita blicken ifrån. En riktigt majestätisk hingst, som dessutom har en oanad och underbar talang.

Han är nämligen en fena på att showa loss med sin helt egna dans, spontant i hagen. Ta en titt i videoklippet här nedanför där hästen visar sina danssteg framför de nyfika, fina kossorna:

Både hästar och kor är verkligen fantastiska varelser som sprider så mycket värme och kärlek.

Dela gärna vidare om du också tycker om hästar och kor!