Kvinnan hittar fem hästar vid sidan av vägen – inser vad som hänt och faller i tårar

Det var en helt vanlig morgon när Sarah Simmons satt i bilen och körde genom ett skogsområde. Plötsligt såg hon fem hästar vid sidan av vägen. De uppförde sig på ett underligt, nästan sorgset sätt.

När hon kom närmre upptäckte hon vad som var fel. På andra sidan vägen låg hästen Hazel – död.

Det här är en tragisk historia men den bekräftar verkligen att djur har känslor och kan visa en enorm kärlek till varandra.

Det var i Hampshire national park i södra England som Sara Simmons upptäckte hästens tragiska öde.

Den nio år gamla ponnyn hade blivit påkörd av en bilist och avlidit under natten. Men hennes trogna vänner vägrade lämna hennes sida.

”Det var hjärtskärande att se att ännu en ponny har blivit DÖDAD på skogsvägen, hennes vänner stod vid sidan om och kollade på”, skev Sara Simmons i en status på Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10159603218770018&set=a.10150709865585018.701797.657025017&type=3

I sitt inlägg uppmanade Sara Simmons alla bilister att ta det lugnt på vägarna.

”SAKTA NED NÄR DU KÖR PÅ SKOGSVÄGAR! Här är det hästarna som har företräde.”

Hon fortsatte:

”Trots att det låg en död häst vid sidan av vägen och stod 5 förvirrade hästar på andra sidan vägen så var det fortfarande många bilister som körde alldeles för fort.”

Cathy Stride, hästens ägare berättade för Horse and Hound, att det var hennes tredje ponny som föll offer för bilisterna på den sträckan.

”Folk kör alldeles för snabbt, och bryr sig inte om hästarna. Det har till och med hänt att folk har kört över små föls hovar när de ligger vid sidan av vägen.”

Cathy Stride berättade också att Hazels mamma och syster hade väntat vid vägen hela natten.

”Hennes mamma stod där i en och en halv dag och bara övervakade henne. Den här bilden visar verkligen att djur har känslor.”

Dela den här historien med dina vänner för att göra dem uppmärksamma på vägarna!