Kamera visar vad husdjuren har för sig när de är själva – när husse ser filmen sätter han kaffet i halsen

Ni vet hur syskonkärlek fungerar? Man älskar sin bror eller syster samtidigt som de kan driva en till vansinne. Jag minns hur jag och min bror var. Vi satt snälla som små ljus när mamma såg, men så fort hon tittade bort så höll vi på att slå ihjäl varandra. 

Lite så är det med husdjuren i den här videon. Man brukar säga att “När katten är borta dansar råttorna på bordet”. Här har vi ett praktexempel på det. 

Videon på Kristopher Alphonses husdjur får hela nätet att gapskratta.De smygfilmade djuren har gillats av över två miljoner människor, och delats av tusentals. 

Kristopher är ägare av hunden Otis och katten Blue. De två är helt omaka utseendemässigt, då Otis är en bred bulldog, och Blue en nätt liten katt. Men ofta kurar de ihop sig som att de kommer bra överens. Åtminstone framför Kristopher. 

När katten är borta…

Nyligen bestämde sig husdjurens ägare för att sätta upp en kamera i sitt hem för att hålla koll på Otis och Blue medan han var borta. Via sin telefon kunde han se så hans små “bebisar” var okej under tiden. Dessutom tyckte han att det vore ganska kul att se hur de beter sig när han är borta. 

Foto: TokTok

 Skulle de mysa ihop och låta timmar passera, i värmen från varandras kärleksfulla famn?

Inte direkt.

LÄS MER: Kameran fångar ungdomar som ska stjäla en bil från en dam – vet inte att de gett sig på fel krutgumma

Levde rövare så fort husse gick

Det visade sig att de två luriga husdjuren upprätthållit någon slags timid fasad framför Kristopher. För så fort han lämnat hemmet blev det livat.

Detta är var Kristopher fick se när kameran rullade. 

@kristoepher

Cat vs Dog a battle as old as time. Only one will be victorious. #cat #dog #catvsdog #thefinalcountdown #onewillfall #onewillwin

♬ The Final Countdown – Europe

”Hela den här videon är en sammanställning av en morgon när vi lämnade vårt hem för att åka och jobba”, sa Alphonse till The Dodo

“Bara 10 minuter efter att vi åkte!”.

När man granskar videon, verkar det som om Blue är den främsta provokatören – som slåss och retar sin bror, Otis, som, även om han uppenbarligen inte tackar nej till en fight. 

”Det är våra pojkar det”, sa Alphonse. ”

Vi älskar hur mycket de har vuxit ihop, eftersom Otis inte var förtjust i katter till en början, men med mycket tillsyn och kärlek blev de bröder snabbt. Det är skönt att se att ingen av dem är ensam längre”, fortsätter han.