Husse dör i cancer – hundens beteende vid hans sjukhussäng krossar mitt hjärta

Hunden Moose förlorade sin husse i cancer. Nu sprids bilden på den sörjande vovven världen över.

Hunden Moose upptäcktes bredvid en järnvägsskylt i Georgia 2017.

Han var fastbunden, ensam och rädd men räddades efter mpnga om och män till ett lokalt härbärge innan han så småningom skickades till Eleventh Hour.

Ett inlägg på Moose delades på Facebook och snart adopterades han av en kärleksfull ägare.

Men nyligen spreds ytterligare att fotografi av Moose på Facebook. Även denna gång träffade hans öde rakt i hjärtat på läsarna.

Bilden visar Moose, en 3-årig labradorkorsning, som sitter vid en tom sjukhussäng och väntar på sin ägare.

Tyvärr kommer hans människa aldrig tillbaka.

Beteendet krossar mitt hjärta

Enligt NorthStar Pet Rescue som delade med sig av bilden på Moose hade hans ägare nyligen gått bort i cancer.

”Eleventh Hour Rescues adoptionspolicy är att om en adoptant inte kan behålla en av våra hundar av någon anledning måste hunden komma tillbaka till oss, så Moose gjorde just det. Oavsett hur trångt vi har det, gör vi alltid plats för en av våra egna”, säger härbärget.

Den här gången var det, om möjligt, ännu sorgligare än innan.

”Moose är för närvarande älskad och omhändertagen på EHR Kennel i Randolph, NJ. Han är en 3-årig labbblandning som är hjärtkrossad, avgudar barn, okej med hundar (ganska neutral för dem), men inte avsedd för hem med katter eller fåglar”, skrev härbärget på Facebook.

”Om du kan hjälpa Mooses hjärta genom att erbjuda honom ett tillfälligt fosterhem eller ett permanent hem, gå till ehrdogs.org och skicka in en ansökan för att träffa denna söta, kärleksfulla pojke. Låt oss laga detta krossade hjärta tillsammans.”

Fick ett nytt hem

Inlägget om Moose blev viralt. Och människor reste land och rike för att träffa den stackars hunden.

Till slut stod det klart att Moose fått sin nya familj. Den första familjen att höra av sig till hundhemmet var som ämnad för Moose och han fick flytta hem till dem direkt.

”De var en av de första ansökningarna vi fick på Moose. De såg inlägget innan det blev viralt”, sade Linda Barish, en Executive-medlem och volontär på Eleventh Hour.

Så glad över att den här hunden fick ett nytt hem till slut. Förhoppningsvis kan dessa människor hjälpa honom ur sorgen och älska honom lika högt som förra ägaren.