Hästmammans hjärta krossades när hennes föl dog – men se nu när pållen för möta föräldralösa solstrålen
Sto förlorar föl

Hästmammans hjärta krossades när hennes föl dog – men se nu när pållen för möta föräldralösa solstrålen

Hästmamman förlorade sitt föl i magen, två månader innan beräknat födelsedatum. Men hennes ägare Sanne och Iris visste hur de skulle ta sin älskade häst ut ur sorgen.

Iris och Sanne bor i Nederländerna med sju hästar. I sociala medier delar de med sig av livet med hästarna och allt som sker i vardagen i stallet.

Det är ofta glada miner och lyckliga stunder. Men nyligen hände någonting som krossade hjärtat på många följare.

I en TikTok-video förklarade två att de hade ett dräktigt sto men att hon förlorat fölet två månader innan beräknat födelsedatum.

Stoet blev självklart förkrossat över att ha förlorat sitt föl. Men det dröjde inte länge förrän Sanne och Iris fick höra om ett litet föl som förlorat sin mamma.

Mötet med föräldralösa fölet

De delade med sig av det starka ögonblicket på TikTok.

”Den här lilla pojken förlorade sin mamma idag … Han var redan svag så han behövde en ny mamma på en gång” , berättar de i videon.

De introducerade fölet för sitt sto och som tur var blev det kärlek vid första ögonkastet.

”Hon accepterade honom omedelbart som om det var hennes eget barn”, meddelar Sanne och Iris.

Artikeln fortsätter under bilden.

Sto förlorar föl
Foto: TikTok

Stoet puffade på det lilla fölet och gav honom direkt all kärlek som han förtjänade. Och utan att det lilla fölet visste om det så behövde hon honom, precis lika mycket som han behövde henne.

I en uppföljningsvideo berättade tjejerna att stoet och hennes adopterade föl mådde bra och att de hade fått gå ut tillsammans och såg ut att njuta av varje sekunder.

Se mer av det starka första mötet i videon nedan:

@equitality

How strange & beautiful this world can be 🥺♥️ #equestrian #horses #foal #fosterhome #mommy #cute #fyp #foryoupage #voorjou

♬ Accidentally In Love. KiD RAiN – KiD RAiN