Djurhjälten räddar vildhästen från kedjorna, titta nu när hästen tackar honom

Hästar är verkligen fantastiska djur. Deras majestätiska hållning, vackra färger och vänliga hjärta gör att det är omöjligt att inte älska dem.

Men vissa är inte lika snälla, som den här vildhästen som fastnat i ett par kedjor.

Då bestämde sig en djurvän för att rycka in och hjälpa honom – något som han skulle bli tackad för sekunder senare.

De allra flesta ser hästar för de vackra varelser de är. Men ibland dyker det upp personer som verkligen inget annat vill än att skada dem.

I Rumänien hade den här hästen kedjats fast, längs både fram- och bakbenen, för att förhindra den från att springa bort.

Bildkälla: Youtube

Kedjats fast utan chans att ta sig loss

Oavsett hur mycket den lilla hästen hoppade och kämpade för att göra sig fri satt kedjorna så hårt att den inte lyckades. En veterinär fick syn på hästen ute på stäppen – och bestämde sig för att agera direkt.

Bildkälla: Youtube

Veterinären såg hur hårt kedjorna satt fast, nästan så hårt att de började såga sig igenom hästens hud längs hovarna.

Han förstod att han behövde jobba snabbt, så att hästen fick vara det alla hästar och andra djur ska få vara. Fria att springa runt och göra som de vill.

Bildkälla: Youtube

Räddade hästen – och blev tackad

Efter mycket om och men lyckades veterinären rädda hästen från kedjorna och den kunde fri trava där ifrån. Men det veterinären inte var beredd på härnäst var att en viss varelse ville tacka honom.

Bildkälla: Youtube

Fram mot honom gick hästen och tittade på honom. Den la sin panna mot honom, som att den sa ”tack för all hjälp” och galopperade sedan iväg tillsammans med sin familj.

Om det inte varit för den här heroiska mannen hade hästen lidit och inte fått den frihet den förtjänar. En riktig hjälte i min bok!

[arve url=”https://youtu.be/7Z58AkqZHcw” /]

SaveSave

Alla människor som räddar djur, oavsett om det är en häst eller en sköldpadda, förtjänar vår största respekt. Dela gärna artikeln om du också tycker att den här mannen förtjänar att uppmärksammas för sitt fantastiska agerande!