Hästarna var vänner som föl och har inte sett varandra på 4 år – reaktionen när de återförenas är underbar

Foto: Youtube

Hästarna var vänner som föl och har inte sett varandra på 4 år – reaktionen när de återförenas är underbar

Hästarna hade varit ifrån varandra i flera år.

Nu skulle de äntligen återförenas.

Frågan var: hur skulle de reagera? Och skulle de känna igen varandra?

Det var år 2008 som hästägaren Sue tvingades sälja sin älskade häst Arthur. Hon hade fött upp den fyrfota hingsten men de tvingades gå skilda vägar av olika anledningar, och Sue kände sig trygg med den nya ägaren som Arthur skulle få komma till.

Samtidigt saknade hon så klart honom.

Den 14 december 2012 – fyra och ett halvt år senare – bestämde hon sig. Det var dags att köpa tillbaka hästen. Hon saknade honom och hade uppenbarligen ekonomiskt utrymme att genomföra affären.

På Sues gård fanns redan två andra underbara hästar: William och Harry. Dessa var lekkamrater till Arthur när han bodde på gården.

Skulle de känna igen varandra?

De lärde känna varandra när de var föl.

Nu skulle de äntligen få återförenas, efter flera år isär.

William och Harry hade träffat på flera olika hästar sedan dess – så Sue var nyfiken på hur de skulle reagera när de fick träffa sin gamla barndomskompis igen. Skulle de känna igen honom? Skulle det bli ett känslosamt möte?

Hon bestämde sig för att fånga allting på film. Och det var ett riktigt bra beslut. Klippet har visats över tio miljoner gånger online sedan år 2013 då det lades upp på Youtube. Det är inte svårt att förstå varför.

Foto: Youtube

Ögonblicket när de återförenas är bara så underbart!

Ta en titt själv på filmklippet här nedan:

Sedan detta underbara tillfälle har Sue berättat att återföreningen var början på ett nytt äventyr för dem alla! I en uppdatering 2017 skrev hon att de nu lever tillsammans i South Dartmoor och har det underbart.

Visst är hästar fantastiska varelser? Dela gärna vidare om du håller med och vill sprida dessa fantastiska bilder!