Foto: Facebook

Hästarna möter en liten kanin på vägen – oväntade reaktionen sprids nu som en löpeld på nätet

Hästar är verkligen underbara varelser.
De är ståtliga och inkännande djur.
Nu ska vi få möta hästarna Pie och Domino – som blivit riktiga internetkändisar efter hur de uppträdde framför en kanin.

Det var i våras som Samantha May var ute med sina hästar. På en stig mötte de stora och ståtliga djuren plötsligt en liten kanin.

Hur de agerade?

Tja, de stannade. Och tittade. Och tittade. Kaninen rörde i sin tur inte en min. Den bara stod där – mitt i vägen – och blickade planlöst ut över skogen.

Nu har klippet, där hästarna vägrar passera den lille kaninen, visats hundratusentals gånger på Facebook och det är inte svårt att förstå varför. Många tittare tycker att klippet är både roligt som kärleksfullt.

I bakgrunden kan man höra Samantha stå och kalla på sina hästar. Men de vill inte passera kaninen. I stället vänder de på klacken, och lunkar tillbaka.

– Vi känner så mycket kärlek inför att våra larviga grabbar kan få så många människor att le! skriver Samantha på Facebook.

Hon berättar också lite mer om de fina hästarna.

– De heter Pie och Domino. Pie är en Pinto-mix, alltid full av personlighet. Domino är en Appaloosa och ja, han har bara ett öga. Han är vår piratponny!

Se de underbara hästarnas reaktion på den lilla kaninens agerande här:

https://www.facebook.com/samantha.roston/videos/10160876985743327/?t=0

Hästar är verkligen fantastiska varelser! Dela gärna vidare inlägget om du håller med.