Därför ska du aldrig starta ett snöbollskrig med hästar – ståtliga djurens reaktion har setts av miljontals

Bilderna på dessa fantastiska hästar har visats miljontals gånger på nätet.

Först och främst ska vi klargöra att detta klippet som vi ska få se är en reklamfilm för bryggeriet Budweiser. Den gick som tv-reklam i USA för några år sedan, och i den får vi möta ett gäng Clydesdale-hästar vars agerande framför kameran verkligen är något utöver det vanliga.

Vi får nämligen se hur de startar ett ”snöbollskrig” – mot varandra …

Foto: Youtube

Hästarnas ”snöbollskrig” ger tittarna ett gott skratt

Nej, det är så klart inte så att hästarna på riktigt kastar snön på varandra, det hela är trickfilmat. Men tv-reklamen har likväl funnit en stor publik genom åren, och förmodligen bevisar den varför man inte ska starta ett riktigt snöbollskrig med hästar! De ståtliga djuren kan snabbt kontra …

”Älskar helt enkelt den här reklamfilmen, jag kan se den om och om igen! Fortsätt med dem snälla”, skriver en tittare i kommentarsfältet på Youtube där klippet fått över sex miljoner visningar.

”Jag älskar helt enkelt denna reklam – ett gott skratt i dessa tider vi är inne i”, skriver en annan tittare i kommentarsfältet.

”Jag tittar på den här varje dag”, skriver en tredje.

Vilka underbara hästar! De är verkligen ståtliga djur. Dela gärna inlägget om du håller med, och vill sprida lite härlig julstämning i dessa pandemitider.