Ängslig hingst möter ägarens pojkvän för första gången – när bjässen rusar mot honom håller alla andan

När Alesia Carrie tog över hingsten Rudnik var han livrädd för människor.

Om någon kom nära sprang han för sitt liv åt ett annat håll. Ingen fick röra honom.

Men ett möte med Alesias pojkvän förändrade allt.

Ingen vet egentligen vad som har hänt Rudnik, men när han kom till Alesia var det tydligt att han var rädd för människor.

Alesia tränade Rudnik timme ut och timme in. Till en början genom att bara sitta i hagen och visa sin närvaro. Men ju mer Rudnik slappnade av, desto närmare kunde hon gå.

Bara att träna Rudnik vid mänsklig kontakt tog ett år. Men ju mer tiden gick desto mer började han lita på Alesia.

Men när Alesia mötte sitt livs kärlek var hon orolig över hur mötet mellan pojkvännen och Rudnik skulle bli.

Till saken hör den att Alesias pojkvän inte alls är speciellt intresserad av hästar och Rudnik hade definitivt inget intresse av män.

Men när pojkvännen och Rudnik möttes för första gången inträffade något som ingen var beredd på.

– Rudnik gick direkt fram till grinden och mötte honom där. Jag tror inte ens hade han gjort så för mig ännu, så jag minns att jag blev så avundsjuk, säger Alesia och tillägger:

– Nu är jag tredje hjulet i min egen relation.

Se relationen idag

Alesia tror att hennes pojkvän som kallas ”B” bara har en lugnande effekt på sin omgivning, något som Rudnik uppskattar.

– När ”B” är i närheten blir Rudnik en hund. Han följer efter ”B” vart han än går. De springer omkring på fältet och leker, säger hon och tillägger:

– Det var en gång när ”B” fick ett jobbsamtal och Rudnik följde efter i hagen i cirklar och typ ”Vart ska vi?”, ”Vad håller vi på med?”. Han blir som en knähund, han vill bara vara i ”B”:s ansikte. Inte på ett pushigt sätt men ”kan vi göra något”, ”kan vi prata”, ”kan vi leka?”.

Alesia säger att hon kan bli avundsjuk på att Rudnik inte är lika förtjust i henne, med tanke på hur mycket arbete och energi och hon lagt på honom. Men att hon såklart älskar att ”B” och Rudnik funnit varandra och har det speciella band som de har dag.

– Det har varit fantastiskt att se deras resa. Att se var vi är nu och veta vart vi startade, det är otroligt, säger Alesia.

Se mer av Rudnik och ”B”:s otroliga relation i videon nedan. Det kan inte bara vara mitt hjärta som blir lite varmare av att se detta.