Deprimerad hund är ensam och gråter varje natt – då sticker brevbäraren in ett paket genom hundluckan

Bandet som människor och hundar formar är minst sagt unikt. Det är en kärlek och tillit till varandra som sträcker sig över alla gränser, och det är alltid lika jobbigt att skiljas åt oavsett hur lång eller kort tid det gäller.

Precis så skulle det bli för paret Rachel och JD Aument samt deras hund Brindle. JD skulle åka iväg och jobba under flera månader, och den som saknade honom mest förutom Rachel var den lilla jycken.

Han var så ledsen över att husse var borta och grät vid fönstret flera gånger. Men en dag skulle det komma en present i brevlådan som verkligen visar Brindles kärlek för sin familj.

De senaste nio månaderna hade varit tuffa för den lilla hunden Brindle. Husse JD Aument jobbade inom den amerikanska militären och hade varit borta så länge.

Saknade husse

Lilla Brindle saknade JD någonting otroligt, precis som Rachel.

– Han (Brindle) är så ledsen när JD inte är här. Han älskar mig, missförstå mig rätt, men jag är inte den personen, säger Rachel till The Dodo.

Bildkälla: Facebook/Rach Aument

Brindle har haft två helt skilda liv. För några år sedan var han en hund som bodde på ett djurhem i väntan på att bli adopterad, och den lyckliga dagen skulle komma när Rachel och JD dök upp.

Grät vid fönstret

Brindle hittade en vän för livet i JD och sedan dess har de varit oskiljaktiga.
Det fram till den dagen som husse tvingades åka till andra sidan jorden och jobba.

Att husse var borta var jobbigt även för parets andra hund Xander. Han var däremot mer bunden till Rachel, så allting var lite enklare för honom. Brindle däremot var hjärtekrossad.

– Han hade vissa dagar när han bara satt vid fönstret och grät, berättar Rachel.

Bildkälla: Facebook/Rach Aument

Den lilla jycken verkade sitta och vänta på att få se en skymt av sin älskade kompis JD. Och en dag skulle han få ett.

Fick en överraskning

JD hade förberett en överraskning till sin lilla hund och skickade hem en otvättad tröja.

Det kan möjligtvis låta lite äckligt att skicka hem en smutsig och använd tröja med posten. Men för Brindle var det den bästa presenten som han kunde få.

”Sov med den resten av dagen”

Rachel tog upp tröjan och la ner den på golvet framför Brindle. Försiktigt började han lukta på den – och kände direkt att det var JD:s doft.

Bildkälla: Facebook/Rach Aument

Brindle kunde inte ha fått en bättre present – och lyckan var totalt!

– Jag grät så mycket när jag fick se reaktionen. Han bar upp tröjan till sängen efter jag slutat filma och sov med den resten av dagen, berättar Rachel för The Dodo.

Vilken underbar överraskning till lilla Brindle, det är det minsta den fina hunden förtjänade!

Hundar är verkligen människans bästa vän, dela vidare om du håller med!