Före detta cirkuselefanter separerade i 22 år: Titta nu när kameran fångar tårdrypande återföreningen

Människor må vara oense om mycket, men jag tror nog ändå att vi vid det här laget kan enas om att alla djur har känslor. Visst har säkert vissa djur mer känslor än andra men tiden då vi såg djur som farliga bestar är som tur är förbi.

Djur kan precis som vi människor känna kärlek, sorg, rädsla och glädje. Och du har säkert precis som jag sett flertalet klipp på djur som bevisar just detta.

År 2000 kunde amerikanska PBS NewsHour rapportera om ett mycket minnesvärt ögonblick mellan två djur, en händelse som blev så uppmärksammad att den spreds världen över.

Händelsen gällde två före detta cirkuselefanter som hade varit separerade i hela 22 år.

En kameraman fångade det otroliga ögonblicket när de fick se varandra igen efter så många år isär. Det här är verkligen något du inte vill missa.

elefant
Youtube / EVOLVE Campaigns

Bilderna togs på en fristad för elefanter i Tennessee, USA, där elefanterna Shirley och Jenny fick träffa varandra för första gången på över två decennier.

De flesta kanske vet att elefanter är kända för att ha ett bra minne, men kärleken och tillgivenheten de visar för varandra är verkligen något utöver det vanliga.

Elefant
Youtube / EVOLVE Campaigns

Till och med personalen verkar förvånad över hur snabbt de två gamla vännerna känner igen varandra.

Elefanterna Shirley och Jenny känner genast igen varandra och det är verkligen ett kärt återseende. Även om man inte är elefantexpert så är det inget snack om saken. Shirley och Jenny är verkligen glada att se varandra.

Ta en titt på de otroliga bilderna nedanför:

ALLA djur förtjänar att leva ett lyckligt liv.

Vi har ingen rätt att hålla dem i fångenskap. Dela om du håller med!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/npdlaRsjuTlnXMJbn8y-Zj02jsPbtvxsHlclp7GV66mGzagp44FzOBTLcu8qLNM8?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]