Paret förvirras av paralyserad polis i skyfallet – tills en närmare titt på fötterna avslöjar allt

Bilister som reste genom Prince George County, i USA, i veckan fick uppleva ett rejält skyfall – och i detta skyfall en annorlunda syn. Mitt i vägen stod nämligen en genomblöt, paralyserad polis vid namn Sharnise Hawkins-Graham.

Carolyn Hammett och hennes make var två av bilisterna som stannade bilen för att kolla till polisen, som till synes var i behov av hjälp.

Men det var inte polisen som behövde hjälp. Det var en liten krabat som var på resande fot.

Bilden nedanför visar exakt vad Carolyn och hennes man såg. En polis, mitt i vägen, genomblöt och blickstilla, som möjligtvis var i behov av en hjälpande hand. Polisens namn är Sharnise Hawkins-Graham. Och hon behövde ingen hjälp.

Det var någon annan som var i behov av det.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211973167951914&set=pcb.10211973184312323&type=3&theater

När paret körde närmare såg de att polisen log med hela ansiktet, trots vädret. Carolyns make hoppade ut ur bilen för att erbjuda polisen ett paraply. Då insåg han att polisen Sharnise skyddade en snappsköldpadda som var på väg att korsa vägen.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211974173577054&set=pcb.10211973184312323&type=3&theater

Hyllas som en hjälte av djurvänner

Polisen berättade för paret att hon varit rädd för att sköldpaddan skulle bli överkörd. Så, hon lämnade med bestämda steg sin varma, torra plats i bilen för att ställa sig där mitt i skyfallet. Hon hade ringt en djurskyddsinspektör då snappsköldpaddor kan bitas, men hjälpen var inte på plats än.

– Jag kunde inte förstå att hon stod där och vaktade över sköldpaddan i regnet. Det är inte många människor som skulle göra det, oavsett yrke. Hon tjänade och skyddade i ordets rätta bemärkelse, säger Carolyn till The Dodo.

Congratulations to Master Police Officer Hawkins-Graham for receiving the department’s Officer of the Year award for…

Posted by Greenbelt Police Department on Saturday, October 28, 2017

Carolyn och hennes make tog sig hemåt och hämtade en spade för att rädda sköldpaddan. De lät den försiktigt gå upp på spaden, och tog den sedan till ett skogsområde där den var säker från trafiken. Polisen tackade paret för hjälpen och fortsatte med sitt arbete.

Men Carolyn kunde inte sluta tänka på polisens storartade hjältedåd och bestämde sig för att dela med sig av denna solskenshistoria. Det ska vi vara glada över.

Dela vidare, kära djurvänner!