Makalösa naturupplevelsen: Här överaskas wakeboardåkaren av delfiner!

Makalösa naturupplevelsen: Här överaskas wakeboardåkaren av delfiner!

Vissa människor älskar verkligen havet. Jag själv skulle säga att jag är lite rädd för havet, framför allt av den anledningen att man inte riktigt vet vad som finns i djupet under sig.

Att oväntade saker kan ske till sjöss skulle den här kvinnan få veta. En vacker dag var hon ute och åkte wakeboard, som snowboard på vatten, när hon plötsligt fick sig en överraskning.

Det visade sig att hon inte var ensam i vattnet – och det personerna i båten fångade på film är ingenting annat än helt osannolika bilder.

Jag hade nog aldrig tidigare velat eller vågat ställa mig på en wakeboard. Men nu när jag har sett det klippet vi alldeles strax ska titta på hade jag ställt mig på brädan direkt!

Åkte wakeboard i havet

den här makalösa upplevelsen utspelade sig i Cortez hav strax utanför Mexiko. Havet brukar kallas ”världens akvarium” tack vare de många arter som lever där.

Bildkälla: Youtube/Wyatt Miller

Personalen på Pro Windsurf La Ventana bestämde sig för att ge sig ut på havet och åka wakeboard, och det skulle visa sig vara ett klokt val.

En kvinna fick chansen att åka bakom båten och snart naturen visa sig från sin absolut häftigaste sida. Kvinnan var nämligen inte ensam i vattnet.

Fick finbesök – av delfiner

På långt håll kunde de se mängder av delfiner hoppa upp och ner. Men det var inte bara på väldigt långt håll.

Plötsligt dök flertalet delfiner upp precis bredvid båten, och bredvid kvinnan som stod på wakeboarden, och började leka i vattnet.

Bildkälla: Youtube/Wyatt Miller

Som tur var hade de med sig en kamera som kunde filma det fantastiska skådespelet.

”Det här var definitivt en av mina topp 3-eftermiddagar i LIVET”, skriver användaren Wyatt Miller till videon som han lagt ut på Youtube.

Vilken fantastisk upplevelse dessa människor fick vara med om. Och så underbart att få se delfiner leka i havet, i den miljön de får känna sig fria och levande! Dela gärna vidare artikeln om du också tycker det här var häftigt!