Djurvän matar hungrig tvättbjörn på altanen – öppnar dörren 2 dagar senare och möts av detta

Jag är djurvän, och ser jag ett hungrigt djur vill jag automatiskt hjälpa till. Det är nog många som känner igen sig i detta.

Precis som många andra brukar jag lägga ut mat till fåglarna under vintern, och ibland får jag besök av rådjur i trädgården som vill äta fallfrukt från äppelträden. Det är härligt att få komma så nära naturen.

Men den här mannen i videon nedan kom lite väl nära. Allt började med att han matade en tvättbjörn…

I Nordamerika finns det många tvättbjörnar. De ser visserligen väldigt gulliga ut med sin mörka nos och ögon – men faktum är att de kan ställa till med en hel del besvär.

De rotar gärna igenom soptunnor på natten och kan stöka till rejält i sin jakt på mat.

Mannan i videon nedan tyckte dock inte att tvättbjörnen utanför hans hus var till besvär. Han började lägga ut mat till den utanför dörren, så den inte skulle behöva vara hungrig.

Facebook/UNILAD

Vilda tvättbjörnar kan bli så vara vid människor att de blir tama. Och så blev det även i det här fallet. Efter ett tag började mannens tama tvättbjörn ta med sig några kompisar för att få mat varje kväll.

Han fortsatte mata dem – men var inte beredd på vad som skulle hända här näst. En kväll när han öppnade dörren möttes han av en hel arme tvättbjörnar.

Facebook/UNILAD

Han räknade dem till närmare 30 stycken. Men bedjande ögon tittade de på honom och väntade på att få en bit mat.

Mannen ville inte göra sina besökare besvikna och kastade ut lite hundmat till dem.

I videon här nedan kan du se hela händelsen.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Funiladmag%2Fvideos%2F4586237671399256%2F&show_text=0&width=476″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Hur skulle du reagera om du möttes av detta på din altan? Dela gärna videon om du också fick dig ett gott skratt av detta!