Badgäster chockas när björn stiger upp ur vattnet med sina ungar – så blir reaktionen när de stiger upp

Plötsligt klev björnfamiljen ner i vattnet och tog ett bad framför överraskade badgäster.
Här är de spektakulära bilderna.

Det var en helt vanlig dag för några somrar sedan. Solen sken skönt och många människor hade tagit sig till stranden för att se fram emot en dag med massor av sol och bad.

Men just den här dagen skulle komma att bli ihågkommen av helt andra anledningar för de flesta som befann sig på stranden.

För plötsligt vandrade en björn med sina två ungar rakt ner på stranden, uppger Inside Edition. De hade likt de flesta andra tagit sikte på vattnet.

Foto: Inside edition/Youtube

Många badgäster blev så klart överraskade och kanske rentav chockade av att se den lilla björnfamiljen vandra förbi dem. Videoklippet postades på Youtube av vittnet Norma Alvarez. Sekvenser fångar hur björnmamman tar hand om sina ungar när de alla vill svalka sig i vattnet. Det blev en minst sagt spektakulär dag på stranden vid Tahoesjön i Sierra Nevada, USA, för de många andra badgästerna.

Till slut stegade björnen upp med sina ungar igen på stranden. De andra badgästerna skingrades och höll lite avstånd, medan björnfamiljen vandrade vidare upp och förbi dem alla.

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar djur.