Familj ser att någon brutit sig in i huset – då fångar kameran den bedårande tjuven

Ingen tycker det är kul med inbrott.

Men familjen som kom hem och upptäckte att någon slagit sönder rutan till altandörren kunde inte hålla sig för skratt – i alla fall när de såg vem som brutit sig in.

Det var när Ohio-bördiga Jenn Kethleys son kom hem som han gjorde upptäckten som fick honom att frysa till is.

Glassdörren till altandörren var krossad. Vem som helst i det läget hade nog trott att det var en tjuv. Så gjorde även Jenns son.

Man kan bara tänka sig vilka tankar som flög igenom hans huvud när han plötsligt hörde något inifrån huset och insåg att tjuven var kvar. Men något stämde inte riktigt.

– Han sa att det luktade konstigt, säger Jenn Keathley till The Dodo.

Rusade ut

Men vem eller vad hade brutit sig in?

Jenns son gick in för att se efter och när han kom till badrummet fick han se det ofattbara.

Där låg en bedårande get och sov. Av någon anledning hade geten krossat glasdörren och tagit sig in i huset, bara för att sen gå till badrummet för att ta sig en liten tupplur. Sonen sprang direkt ut och ringde sin mamma. Och om hon nu av någon anledning inte hade trott på historien så kunde han bevisa det genom en övervakningsfilm.

Här bryter sig geten in:

Polis tillkallades och ja, där låg geten fortfarande och vilade i badrummet.

Enligt Jenn tog det några timmar för dem att få ut geten. Hur det gått till förtäljer inte historien. Men geten ska ha, med undantag för att ha uppträtt lite förvirrad och trött när den leddes ut, klarat sig från allvarliga skador.

Idag kan Jenn skratta åt historien, vad är egentligen en altandörr värd jämfört med den här historien. En sak grämer sig dock Jenn för.

– Det hade definitivt kunnat vara värre. Det är stanken i badrummet som är det värsta, säger hon till The Dodo.

Jag kan inte låta bli att le när jag läser om den här bedårande inbrottstjuven. Slutet gott, allting gott, då Geten mår bra och Jenn kan skratta åt det hela.

Djur är verkligen fantastiska, man vet aldrig vad de hittar på.

Dela gärna om du också tycker den här historien var lustig.