Djurhjälte drar upp skakande låda som spolats upp på stranden – räddar oväntade invånarna

Inte alla hjältar bär mantel.

Den här bär surfarshorts och handskar.

Caulin, som i sociala medier går under användarnamnet @trashcaulin, gör succé på Tiktok med sina virala videoklipp där han städar upp stränderna i närheten av sitt hem i Florida, USA.

– När jag växte upp kunde folk berätta för mig hur mycket de älskar dessa stränder och hur de älskar att ta hit sina familjer, men sedan skulle jag se samma människor lämna skräp överallt och flyga hem. Jag ville öka medvetenheten om hälsan på våra stränder, och med det började mitt städningsuppdrag! säger Caulin till The Dodo.

Han har också kommit att hjälpa djur som hamnat i nöd i olika situationer på stränderna.

Som häromsistens, när han fick syn på en låda som spolades upp på strandkanten. Caulin kunde se att den rörde sig, och tog mod till sig. Han drog upp den på stranden och lät innehållet komma ut. Han öppnade nämligen locket till lådan – och det gjorde han helt rätt i.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Tiktok

För däri återfanns nämligen sju små liv. Han öppnade lådan, som var en krabbfälla någon lagt ut till havs men sedan inte fångat in. Krabborna spolades i stället in på land och det var tur att denna djurhjälte kunde vara på plats och öppna lådan.

Han lade den på sned och lät krabborna simma ut i havet igen!

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Tiktok

Vilken hjälte! Dela gärna vidare inlägget för att hylla vardagshjältar som Caulin!

@trashcaulin

This crab trap wasn’t efficiently anchored so I set these crabs free 🦀 #crab #crabs #sealife #seaanimals #ocean #beach #animalrescue

♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

LÄS MER: