Någon har krossat familjens ytterdörr och tagit sig in – då möts sonen av två ögon i badrummet och ringer polisen

Det finns många olika sätt man kan skydda sig från inbrott på. Vissa använder inbrottslarm, andra säkerhetsdörrar och en del till och med hundar.

Den här familjen i Ohio hade inget av det, och fick sin en chock när de kom hem och insåg att någon brutit sig in i deras hem. Splitter från glasdörren låg överallt, och sonen bestämde sig för att gå in.

Till slut hittade han också någon i badrummet, och förstod att det var tjuven. Han ringde polisen som snabbt var på plats – och hjälte den söta förövaren hem.

Det var i oktober förra året som händelsen inträffade. En tonåring i Ohio kom hem till familjens hus när han fick se att en stor glasdörr hade gått sönder.

Inbrott i hemmet

Familjens hund var inte inne i huset – och han förstod att det rörde sig om ett inbrott.

Bildkälla: Facebook/Ashland County Pictures

Tonåringen blev orolig och ringde sin mamma, samtidigt som han gick igenom huset för att se om någonting saknades. Men vad han inte anade var att han skulle hitta förövaren själv.

I badrummet låg nämligen en get och sov.

Get i badrummet

Sonen, vid namn Logan Keathley, hittade den och på andra sidan luren var mamman minst sagt förvånad.

– Vem kan tro att man ska få ett samtal från sitt barn som berättar att det är en get i huset, säger mamma Jennifer Keathley för The Dodo.

Logan kände en konstig lukt i huset. Och visst var det från den lilla geten.

Bildkälla: Facebook/Ashland County Pictures

Pojken ringde polisen som kom och hjälpte få ut den från huset. Den var snäll och inte alls argsint, utan det verkade bara som om den hittat ett skönt ställe att sova på.

Det tog sin tid att få ut den, men med lite mat gick det bra.

”Drack för mycket”

Jennifer lade upp bilder på Facebook i jakt på ägaren till geten. Och till slut fick hon napp. En man vid namn Andrew Wilkins berättar att geten, som heter ”Big Boy”, bor hos honom.

– Han har aldrig gjort någonting liknande förut. Jag tror han drack för mycket den kvällen, skojar Andrew.

Bildkälla: Facebook/Ashland County Pictures

Andrews försäkring såg till att familjen Keathley inte behövde betala för den trasiga dörren som Big Boy orsakat.

Geten är nu tillbaka hemma – och alla mår bra. Men snacka om att familjen fick sig ett äventyr, och minne för livet, med den söta geten.

Djur är verkligen för underbara. Dela om du håller med!