Deprimerad get vägrar äta: 6 dagar senare avslöjas hjärtskärande anledningen bakom

Geten Mr. G och Åsnan Jellybean har något alldeles speciellt ihop. Det råder ingen tvekan om att de är bästa vänner och de har ett vänskapsband jag tror att många hade blivit avundsjuka på.

Den udda duon har till och med en egen  Facebook-sida ihop!

Geten och åsnans gemensamma historia är smått fantastisk. När de separerades från varandra ville de till varje pris återförenas.

I maj 2014 räddades geten Mr. G och åsnan Jellybean från en svår miljö, där de hade levt tillsammans i fyra år. Men de som räddade djuren visste inte hur bra vänner de var – och delade på dem.

De saknade varandra något oerhört. Mr. G saknade till och med Jellybean så mycket att han började visa tecken på depression. Han vägrade att äta – i hela sex dagar. Allt han ville göra var att ligga i ett hörn i ladan. Han varken gick ut eller åt.

Mr G
Youtube

De som hade adopterat Mr. G blev så klart väldigt oroliga. Vad var det som var fel? Snart insåg de att geten saknade sin parhäst, åsnan Jellybean.

En volontär körde i totalt 14 timmar för att återförena duon. Och vilket fantastiskt beslut! Så fort Mr. G hörde Jellybean utanför började han komma tillbaka till livet.

Jellybean och Mr G
Youtube

För första gången på flera dagar gick han ut igen, eller sprang snarare, för att hälsa på sin gamle vän. Och så var han sitt vanliga energiska jag igen.

Mr. G och Jellybean kunde inte skiljas åt och började äta tillsammans – ur samma skål så klart, som de bästa av vänner.

Vänskap kommer verkligen i alla former.

Kolla på klippet nedan för att se deras fina återförening:

Hur gulligt är inte det här? Dela gärna vidare med dina vänner!