Kons märkliga beteende fångas på video – när filmaren tittar närmare inser han att den försöker säga något…

Det finns många intressanta djur som lever i Kanada. Många av dessa finns på landets många bondgårdar där det finns mycket att upptäcka.

En man som heter David var ute och körde med bilen i en liten ort på 8 000 invånare som heter Millbrook Ontario. Medan han åkte med bilen längs landsvägarna fick han syn på flera kossor som betade lugnt och härligt i solskenet. Han kände sig tvungen att stanna för ett ögonblick, för att insupa den underbara atmosfären… Det finns ju inte mycket mer lugnande än betande kor!

Men att just detta lugna strövande i hagen skulle förvandlas till en dödsfälla, det kunde David aldrig ana när han klev ur bilen för att få lite frisk luft…

Han fick syn på hur några vackra, bruna kossor svalkade sig i ett vattendrag i hagen denna varma och härliga dag.

Foto: Rumble

David, som är en riktig djurvän, bestämde sig för att filma lite grann eftersom han tyckte korna var så härliga och vackra där de betade fritt. Där och då kunde han nog inte föreställa sig att videon senare skulle visas omkring fem miljoner gånger på nätet… Filmen har nämligen spritts ordentligt av en speciell anledning. Det var när han vände kameralinsen mot en till synes ensam ko som allting fick en vändning.

Kossan, som heter Flo, vandrade omkring därborta i ensamhet och David tyckte att hon agerade lite märkligt. Det var som om hon försökte säga honom någonting…

Foto: Rumble

David tyckte att hon verkade lite stressad och att hon stod märkligt nära elstängslet som omgärdade hagen. Han gick lite närmare för att se efter att allt verkligen stod rätt till. Då insåg han att denna mamma behövde hjälp!

För i det höga gräset låg en liten kalv.

Foto: Rumble

Kalven hade legat där ensam i solen och Dave förstod tämligen omgående att den behövde mat – mjölk!

– Kossan hade fött en kalv vid sidan av elstängslet. Den gled nerför sluttningen och under staketet, kan man höra hur David förklarar i egna filmen.

Han ville hjälpa den stackars kalven, men visste först inte riktigt hur eftersom han var orolig för hur mamman skulle reagera. Då kom han på en briljant idé och närmade sig försiktigt kalven. Titta i hans video hur smart han löste det med hjälp av en pinne!

Foto: Rumble

Detta är verkligen en riktig solskenshistoria! Dela vidare för att hylla denna djurhjälte som hjälpte en mamma och kalv i nöd!

[arve url=”https://rumble.com/embed/v3m1di/” /]