Gäng hör ljud från övergivet ruckel – möts av två bedjande ögon och vet exakt vad de måste göra

När djurvännerna inser vem som flyttat in med sin lilla familj i det övergivna huset kan de inte tro sina ögon.

Det var nyligen som djurräddare från organisationen Edgars Mission i Australien fick ett samtal om att en varelse var i stort behov av hjälp.

En förbipasserande person hade hört ljud från ett övergivet hus och gått dit för att se efter vad det hela handlade om och väl där mötts av två bedjande ögon.

Där, i ett plåtskjul, befann sig en gris och hennes små kultingar.

Det visade sig att den ensamma och höggravida grisen försökt finna en säker plats att föda sina små kultingar på och hittat till huset, skriver The Dodo.

Grismamman sökte plats i säkerhet

När djurvännerna hittade grisen fick hon namnet Noelle och i ett känslosamt inlägg på Facebook berättar räddarna nu om hennes historia.

”Noelle fick nöja sig med ett litet, nedlagt plåtskjul på vad som såg ut att vara en övergiven gård”, skrev Edgar’s Mission i ett Facebook-inlägg.

Den kloka grismamman skapade sig ett eget bo där i skjulet och förberedde sig sedan på att välkomna sina små kultingar till världen.

När djurräddarna kom till platsen var Noelle otroligt tacksam över att ha fått hjälp och det var tydligt att hon brydde sig om sina kultingars välmående.

Idag har Noelle fått flytta hem till Edgars Mission där hon lever ett liv i trygghet och behöver varken oroa sig för att hon eller hennes små älsklingar ska tvingas svälta.

Nu kommer grisen bara kunna fokusera på sig själv och sina minstingar.

Ett julmirakel

Personalen på Edgars Missions hjärtevärmande berättelse om Noelle och hennes lilla familj har fått mängder av människor att smälta och många tycker att det hela är ett riktigt julmirakel.

Edgars missionspersonal fortsätter att vara förvånad över Noelle och hennes familjs hjärtvärmande berättelse. Med semesterperioden väl igång känns Noelles berättelse som ett unikt magiskt mirakel.

”Synen av sju kerubliknande rosa smågrisar och en liten svart och rosa en, som alla tävlar om en spene, som de snart skulle hävda som sin egen, var en julglädje oöverträffad”, skrev Edgar’s Mission i inlägget.

Away in a manger and the power of knowing…The first Noelle knew something in her world was changing was not the sight…

Posted by Edgar's Mission on Monday, December 18, 2023

Ett mirakel att dessa hittades.