Busiga alpackor får syn på stor vattenpöl

Talar man om söta djur så kommer nog de flesta tänka på katter eller hundar. Men sanningen är ju den att det finns oändligt många fler djur som också är gulliga och gosiga!

Alpackor är ett bra exempel. De är nära besläktade med kameler och är minst lika roliga som de är gulliga – alltid fulla av busiga upptåg.

Något som klippet här nedanför bevisar!

Alpackor är kanske mest kända för sin oerhörd vackra ull, men om man tillbringar lite tid med dem inser man att de är helt underbara djur. Söta och fulla av liv!

Bild: Shutterstock

Miljontals skrattar högt

På gården Cotswold Alpacas i England lever ett gäng alpackor livets glada dagar, och på senare tid har de också blivit lite av kändisar på nätet.

Ett underbart klipp på alpackorna som stöter på en vattenpöl under sin promenad har nu fått miljontals att skratta högt.

När man ser klippet är det inte svårt att förstå varför. Hittills har över nio miljoner användare på Instagram tryckt på gilla-markeringen efter att ha sett det härliga klippet.

Tar en flygtur

I klippet får vi se hur alpackorna får syn på vattenpölen, tar sats och fullkomligen flyger över vattenpölen med lätta steg.

Här kan du se det otroliga klippet!

Det är inte bara en alpacka – utan många som ska ta sig över vattnet! Så underbart!

Helt underbart, det är omöjligt att inte skratta åt de små liven.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!