Bonden slänger kvasten och bjuder sina getter på en dansshow

Det är en helt vanlig arbetsdag och bonden Jay Lavery står i ladan och sopar bort lite hö. Runt honom står endast hans nyfikna getter och tittar på.

Alla som någon gång sopat en lada med gott humör och lite härlig musik i bakgrunden kan nog känna igen sig i detta. Det är lätt att ryckas med i musiken och dansa lite. Det är ju ändå ingen som ser – förutom getterna förstås.

Fast den här gången hade Jay satt upp en kamera i ladan…

 

Plötsligt börjar bonden skaka på höfterna, röra fötterna i allt snabbare takt innan han slänger kvasten på golvet. Sedan bjuder han på ett fullfjädrat dansnummer medan musiken dånar från högtalarna.

Getterna ser storögt på och undrar nog vad deras bonde håller på med.

Medicin mot smärta

Som tur är bestämde sig Jay i efterhand för att ladda upp klippet på sin Facebooksida. Där beskriver han hur dansen inte bara är ett sätt att hålla sig varm i ladan, utan också en medicin mot de ryggsmärtor som har plågat honom i 15 år.

”Jag hoppas att detta kan inspirera någon att fortsätta röra sig trots smärta och jag hoppas att det ger er ett leende på läpparna”skriver han.

Ja, visst kan vi konstatera att dansnumret har skänkt stor glädje. Klippet har fått över 11 miljoner visningar och 121 000 gillamarkeringar – och det är bara så härligt att se hur Jay lever ut, bjuder på sig själv och har roligt.

Det är ju trots allt det livet går ut på.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjay.lavery.7%2Fvideos%2F1363204563703837%2F&show_text=0&width=560″ /]

Vilken underbar video, snacka om att bjuda på sig själv. Dela vidare till dina vänner så de också kan få ett leende på läpparna!