MC-knutte ser svart skugga på vägen – tvärnitar och bönfaller bilarna att stanna

MC-knutte ser svart skugga på vägen – tvärnitar och bönfaller bilarna att stanna

Mitt hjärta går sönder varje gång ett djur inte blir behandlat som det bör, med kärlek och omtänksamhet som vilken människa som helst.

Det sker även att vissa djur blir hemlösa, men det är inte alla gånger enkelt att förstå varför.

Den här motorcyklisten i Belgien var ute på en tur när han plötsligt såg en svart skugga på vägen. Utan att tveka stannade han – och blev minst sagt en stor hjälte åt en fyrbent liten vän.

När man är ute och kör på vägarna är det viktigt att vara uppmärksam på andra billister men även om någonting farligt kan ligga på vägen.

Upptäckte svart prick på vägen

Den här motorcyklisten i Belgien hade full uppsikt på vad som skedde runt om honom, men i hans fall såg han mer än andra.

Bildkälla: Youtube/ViralHog

Mannen körde relativt fort men vid en tidpunkt var det någonting som fångade hans blick. I snabb fart körde han förbi en svart liten prick i sin fil, men stannade blixtsnabbt därefter.

Räddade kattunge

Han gick tillbaka och vinkade till bilar att sakta ner. Någonting levande låg på vägen – och mannen ville hjälpa till.

På vägen låg en ensam liten kattunge. När han närmade sig den lilla orangea katten verkade den helt vettskrämd, och inte konstigt är väl det när den låg där ensam och övergiven på vägen.

Bildkälla: Youtube/ViralHog

Utan problem plockade motorcyklisten upp den lilla katten i famnen och visade att den var i säkerhet.

Blev stor hjälte

En annan billist stannade för att se vad han kunde hjälpa till med, men vad som skedde med katten därefter vet vi tyvärr inte.

Baserat på mannens kärleksfulla handling kan vi nog i alla fall konstatera att han tog väl hand om den själv eller lämnade in den till ett katthem så den får all kärlek den förtjänar.

I spelaren nedan kan du se när han räddar den lilla kattungen, en riktig hjältehandling.

Alla djur förtjänar ett varmt och kärleksfullt hem.

Dela om du håller med!