Kattungarna ville inte lämna varandras sida – nu har de växt upp, och så här ser de ut i dag

Kattungarna ville inte lämna varandras sida – nu har de växt upp, och så här ser de ut i dag

Kattungarna Jace och Jackie håller ihop.

Efter att ha blivit räddade av ett djurhem fick de komma till en fostermamma.

Nu har de växt upp – så här ser de ut i dag!

Det var tidigare i somras som Lauren Strycula, en kattfostermamma från Arlington, Virginia, tog sig an två urgulliga syskon.

Jace och Jackie hade blivit inlämnade till djurhemmet Animal Welfare League of Arlington och via dem kom de sedan till Lauren, skriver Love Meow. Hon är volontär och har ofta katter som behöver lite extra stöd hemma hos sig.

Kattungarna får komma till henne för att förbereda sig inför adoption.

De var så små när de fick komma till Lauren. Jackie är storasyster och Jace är lillebror.

De första dagarna var de oskiljaktiga men snart började de utforska sin nya omgivning lite mer!

Dagarna blev till veckor och katterna växte!

I slutet av augusti hade de båda syskonen ett speciellt meddelande, som deras fostermamma delade med sig av på Instagram. Detta skrev hon:

”Hej på er alla! Gissa vad?! Vi har hittat vårt hem, tillsammans!!! Vår nya mamma och pappa älskar oss redan väldigt mycket och har haft fullt upp med att förbereda för oss (vi har hört rykten om att de har en banansäng!). Vi kan inte vänta på att få komma hem till dem inom några dagar”, skrev Lauren åt katterna på Instagram.

Efter åtta veckor hos fostermamman var det alltså dags för dem båda att testa sina tassar på annat håll – och det var en stor glädje att de båda kunde få komma till rätt familj tillsammans.

”Vi har varit igenom en hel del tillsammans! (…) Nu har vi vuxit upp och vi är redo för mycket mer kul och många äventyr med vår nya familj! Vi ska till och med få vår egen Instagram-sida!! Vi hoppas att ni fortsätter följa oss och tittar när vi växer upp, detta är bara början”, skrev fostermamman åt sina små katter.

När det var dags för dem att lämna sin fostermamma så fick de varsin liten hatt, som om de tagit examen! Här är Jackie.⁣

Och här är Juce!

De har blivit stora nu men ska ändå få vara tillsammans hos sina nya ägare.

Vi önskar Jackie och Jace all lycka i livet med sin nya familj.

Dela gärna vidare om du också vill sprida lite kattglädje till dina vänner i dag!