Pungråttan snor kattens mat – titta nu när hon upptäcker det och vänder sig om

Jag brusar sällan upp. Men när jag inte får min mat – då ser jag rött!

Därför tycker jag verkligen synd om den här stackars katten. Hon gick ut på altanen som vanligt där matskålen stod och väntade på att bli uppäten.

Men i stället för att sleva i sig godsakerna möttes hon av en oväntad syn. En liten till synes tam pungråtta hade letat sig fram till matskålen, trots att den stod uppe på altanen. Den lilla råttan där och stirrade på maten. Eftersom husse var i närheten tog han genast upp mobilkameran. Nu har hans foton spridits som en löpeld på internet, via bildsidan Imgur och användaren MrRogers247, och det är inte svårt att förstå varför!

Det var helt klart en oinbjuden gäst som hade letat sig fram till trappan, men husse lät pungråttan hållas. Han var alldeles för nyfiken för att se vad som skulle hända härnäst. Detta är något som sidan Bored Panda också uppmärksammat.

Titta nu noga på kattens reaktion. Hon försöker verkligen övertyga sin husse att göra något åt situationen. Hon vill ju bara ha sin mat!

Men man kan lugnt säga att pungråttan tar hem den här matchen.

”Ursäkta mig, men det där är faktiskt MIN middag!”

Foto: Imgur

”Hallå… Kan jag få lite hjälp med det här..?”

Foto: Imgur

”Du ser väl att du gjort ett misstag här?! Du gav MIN mat till den här INKRÄKTAREN!”

Foto: Imgur

”Är du allvarlig nu?? Ska du bara stå där vid sidan om, och ta bilder? Jag SVÄLTER här! Men okej, jag får göra det själv…”

Foto: Imgur

”Jag kan dela. Åh, det är ju min favoriträtt detta…”

Foto: Imgur

”Okejokej! Förlåt… Njut av måltiden…”

Foto: Imgur

”PAPPAAAAAAAAA!”

Foto: Imgur

Inget djur kom till skada och jag antar att katten fick sin mat sedan. Dela gärna vidare om du också tycker katter är bäst!