Kattmamman är halvt förlamad och ligger för döden, då tar djurvännen ett avgörande beslut

Det var en tung dag när Barb, en fostermamma till djur, fick besök av en ägare och deras döende katt Chi Chi.

De ville söva ner henne på grund av att hon mådde så dåligt. Men Barb var en av dem som vägrade ge upp hopp om de djur som kom in.

Hon tog in katten och de bestämde sig för att försöka rädda henne. Och bara några dagar senare hade det ofattbara skett.

Djurvännen Barb är fostermamma och tar in djur som inte mår bra eller har ett hem de inte blir behandlade så som djur borde behandlas.

Bildkälla: Instagram/kitten_faces

En dag lyckades de rädda en två veckor gammal kattunge, men deras mamma Chi Chi var inte med dem.

”Hon kom från ett levnadsförhållande som inte var bra. En vecka efter hon födde sina ungar började hon må väldigt dåligt,, berättar Barb för Love Meow.

Bildkälla: Instagram/kitten_faces

Ville avliva Chi Chi

Chi Chi hade drabbats av en blodpropp som ledde till att hon delvis blivit förlamad. Ägarna ville avliva henne – men Barb vägrade tappa hoppet om den lilla kissen.

De tog in henne, gav henne mat och kärlek så det räckte och blev över. Och bara några dagar senare började de se resultat.

Samtidigt som Chi Chi växte sig starkare togs kattungarna hand om av Barb. Hon höll dem varma och matade dem var och varannan timme. Varje gång de hade fått mat kröp de upp i hennes famn och somnade gott.

Bildkälla: Instagram/kitten_faces

Kärt återseende

Chi Chi började må allt bättre och en dag var det dags för den stora dagen. Dagen då hon skulle få återse sina älskade ungar.

– Chi Chi såg till att de var rena. Hon hade inte så mycket mjölk att ge dem så vi såg till att det fanns ersättning innan hon ökade sin egen produktion, säger Barb till Love Meow.

Bar hjälpte kattmamman att ta hand om ungarna och de små sötnosarna mådde bättre och bättre, allt för att de fick vara med sin mamma. Trots det började hon producera allt mindre mjölk, och det visade sig att hon fått en lunginflammation.

Men Chi Chi var en stark katt – och lyckades återhämta sig än en gång. Nu kommer hon och kattungarna adopteras bort och Barb konstaterar att de kommer träffas väldigt mycket i framtiden.

”Hon överlevde en livshotande sjukdom, fick se sina fyra älskade ungar och nu börjar hon bli så pass frisk så att hon kan adopteras bor. Hon kommer bli ett älskat djur i ett hem som vill ha henne”, säger Barb till Love Meow.

I videon nedan kan du själv se när Chi Chi återförenas med sina kattungar. En fantastisk mamma som förtjänar varje uns av kärlek i denna värld!

En mamma så stark som Chi Chi har jag knappt hört talas om. Dela vidare artikeln för att hylla den här mammans fantastiska moderskap!