Ivrig katt förföljer kvinnan på promenad

Alla som någon gång haft katt vet hur smarta de faktiskt är.

Det gamla ordspråket om att katter har nio liv har nog uppstått för att katter är så pass smarta att de alltid klarar sig ur knipor om de råkar hamna sådana.

Ta bara katten Wednesday, till exempel. Hon visste direkt när hon behövde lite mänsklig hjälp och bad om det på det smartaste av vis…

Det var tidigare i somras som Meghan var ute på en promenad med sin väninna som en svart liten katt smög upp bredvid dem och slog följe på deras promenad.

Förföljde dem

Meghan och hennes väninna fortsatte sin promenad med katten vid sin sida, den vägrade lämna dem. Efter en stund så insåg de något speciellt, den lilla missen var gravid.

De insåg att de inte kunde lämna katten där ute i skogen, då det såg ut som att katten varit ensam ett tag. De ringde snabbt en veterinär som kunde kolla så att allt stod rätt till med katten, som de vid det här laget döpt till Wednesday.

När alla Wednesdays värden var kollade och godkända fick Meghan ta med Wednesday hem, för att ta hand om henne och hennes framtida ungar.

Här kan du se ett klipp på hur det gick till när Wednesday mötte sin matte. Artikeln fortsätter under klippet.

@meghandiane4

Meet Wednesday 🖤 I would like to think the universe picked us to take care of this sweet pregnant girl 🖤🥰 TAKING ALL ADVICE!! #pregnantcat #catsoftiktok #fyp

♬ Golden Hour: Piano Version – Andy Morris

Hel kattfamilj

Kort därefter var det dags för Wednesday att föda. Allt gick som det skulle och Wednesday välkomnade, med lite hjälp från Meghan, fyra små kattungar.

Ungarna fick namnen Pugsley, Morticia, Thing och Lurch.

Alla ungar mår bra och två av dem har redan hunnit få nya hem och familjer som älskar dem.

Här kan du se ett klipp på de små liven.

@meghandiane4

Finally named the litter…although Thing is named aptly because still cannot confirm their gender 🤪🖤 addamsfamily wednesdayaddams kitten fyp

♬ No Roots – Alice Merton

Vad underbart att se och vad smart av Wednesday att söka upp hjälp!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!