Gatumusikern ignoreras av alla som går förbi – då tittar han ner och ser den dödssöta publiken

Gatumusiker har funnits sedan urminnes tider. Men det är ett tufft jobb och man får vara beredd på en del. Alla som går förbi är inte positiva och man får räkna med att bli ignorerad ibland. Det var precis det som hände en malaysisk gatuartist.

 

Youtube

Ingen verkade uppskatta den malaysiske mannens uppträdande, utan alla som gick förbi ignorerade honom. Han var på väg att ge upp – för det var ändå ingen som brydde sig. Men så helt plötsligt tittar han ned och får se något otroligt.

Det var en minst sagt oväntad tittarskara som dök upp. Men där satt fyra små kattungar och tittade med stora ögon. En vän till musikern publicerade en video på den fantastiska sekvensen.
”Min kompis var på väg att avsluta sitt uppträdande, men det var inte många som lyssnade. Han blev frustrerad och nästan upprörd. Men han bestämde sig för att sjunga en sång till”, säger han.

Videon visar hur fyra små kattungar går fram till gatumusikanten och sätter sig ned på första parkett för att njuta av showen.
”Helt plötsligt gick kattungarna fram och satte sig framför honom. Det var som att katterna kände med honom och ville visa sitt stöd”.

Kattungarna verkade helt uppslukade av mannens musik, de satte sig framför honom med uppspärrade ögon och njöt av föreställningen. De rycktes med i musiken! Den malaysiske musikanten kunde inte tro sina ögon och började skratta när han fortsatte med sången.

Titta på den fantastiska videon nedan och glöm inte bort att dela detta med familj och vänner för att lysa upp deras dag!