Fiskare hör en varelse klättra uppför ryggsäcken – vänder sig om och inser det ofattbara

.

Det var en helt vanlig dag sommaren 2017 som Jason var ute och fiskade. Han satt där på sin uppfällbara stol och njöt av utsikten och lugnet som det måste ha gett honom. Alla som har varit ute och fiskat vet vilken känsla jag talar om.

Men det skulle visa sig att Jason skulle få en helt annan varelse än just en fisk ”på kroken”…

För plötsligt hörde han hur någonting närmade sig ryggsäcken som han hade med sig, skriver djursajten Love Meow. Han vände sig om, tittade ner – och möttes av denna fullkomligt hänförande blick!

Foto: imgur/radi0raheem

Den lilla stackaren jamade. ”Mjauu…” – och Jasons hjärta smälte förstås direkt. Vems hjärta skulle inte göra det liksom? Han insåg direkt att det var en liten kattunge som tittade upp mot honom med sina djupblåa, fantastiska ögon.

Jason berättar för kattsajten Love Meow om det magiska ögonblicket som snart skulle förändra hans vardag.

– Hon gick fram till mig och min kompis när vi var ute och fiskade. Hon försökte korsa en tvåfilig motorväg på andra sidan där vi var, säger Jason till Love Meow.

Snart såg de att kattungen inte var ensam. Hon hade ett litet syskon vid sin sida, trodde Jason och kompisen, och de misstänkte att de hade blivit övergivna eftersom ingen annan fanns i närheten.

De insåg så klart att de inte kunde lämna kattungarna där ensamma och övergivna och bestämde sig efter en stund för att ta med dem hem.

Foto: imgur/radi0raheem

Den gråa katten adopterades av Jason och den andra kattungen av en annan familj, uppger Love Meow. Här kan man se ett videoklipp på de små underbara liven och här kan man se fler bilder på dem!

Så underbart att kattungarna fick komma till ett nytt hem! Dela gärna vidare om du också är en riktig kattmänniska.