Stulen hund ska avlivas – då får djurhemmet ett samtal från den riktige ägaren

Stulen hund ska avlivas – då får djurhemmet ett samtal från den riktige ägaren

En av mina värsta mardrömmar som hundägare är att min älskade vän en dag plötsligt ska försvinna.

Det hände Barry Gearhart. Han hade haft hunden Titan sedan den var valp. Men så en dag vändes Barrys liv upp och ner. Någon hade stulit hans älskade hund.

Barry vägrade ge upp hoppet och gjorde allt i sin makt för att hitta Titan. Efter ett år lade han återigen upp en bild på Titan i sociala medier med en fråga om någon hade upplysningar att ge. Barry fick svar, och han hade svårt att ta in det han precis fått höra veta. Titan var i liv, men skulle avlivas om bara två dagar.

Det var för tre år sen som det ofattbara hände Barry Gearhart. Titan hade följt med sin ägare ut på ett ärende med bilen. Barry lämnade hunden, men när han kom tillbaka var Titan borta.

FOTO: Youtube

– Det var den värsta dagen i mitt liv. Jag tittade in i bilen, och det var tomt och tyst, säger Barry Gearhart till WPBF 25 News.

Barry gjorde vad han kunde för att hitta hunden, men utan resultat.

– Jag grät varje dag i ett år för den här hunden, säger Barry Gearheart.

FOTO: Yotube

Ett år efter att Titan stulits la Barry återigen upp en bild på Facebook, föreställande Titan. Än en gång frågade han om någon sett eller hört något.

Svaret förändrade allt

Barry hade nog inte räknat med det svar han skulle få.

FOTO: Youtube

En person, som visade sig vara volontär på ett djurhem, hörde av sig och sa att han kände igen hunden. Det såg exakt ut som en av djurhemmets hundar, en pitbull som fått namnet ”Hank”. Eftersom ”Hank” var till åren och ingen velat adoptera honom skulle han inom två dagar avlivas.

Barry ringde omedelbart djurhemmet och kastade sig sedan ut för att ta sig dit.

Väl där fick han en chock. ”Hank” var ingen mindre än Titan!

Titta här när Barry och Titan återförenas:

Titan är nu tillbaka hos sin ägare. Vad som tidigare hänt hunden är oklart. Han ska ha hittats på gatan i uselt skick. Djurhemmet tog in Titan och tog hand om honom. De försökte också få honom bortadopterad, men när det inte gick var man dessvärre tvungna att ta beslutet att avliva honom. Om det inte var för att Barry dykt upp i sista sekund hade Titan inte levt.

– Han är verkligen ett mirakel, säger Barry om sin hund.

Det gör mig lycklig ända in i själen att Barry och Titan fick återse varandra igen! Jag vågar inte tänka på vad som hänt om Barry inte beslutat sig för att skriva det där Facebookinlägget.

Det här visar verkligen att man aldrig ska ge upp hoppet.

Dela för att sprida denna solskenshistoria till dina vänner.