Sopgubben vet inte att han bli filmad av hundens ägare, då avslöjar videon hans riktiga jag

Två gånger i veckan dyker han upp, sopåkaren på Joshua Byrnes gata i USA. Och varje gång förgylls hans tur av den fyrbente vännen Shelby.

Joshua hade sett hur hans hund reagerade varje gång ”sopgubben” dök upp hemma vid deras gata, och bestämde sig för att försöka fånga nästa ögonblick på film. På videon kan man se hur Shelby kommer rusande av lycka innan han får en rejäl klapp på ryggen. Det är verkligen ett sant och älskvärt ögonblick mellan en hund och en riktig djurälskare!

Över 8 miljoner har redan sett klippet och jag förstår verkligen varför.

Ända sen Shelby har blivit en del av Joshuas familj har han skänkt så mycket glädje till alla andra i hemmet. I klippet kan man också se hur Joshua och sopåkaren pratar lite grann med varandra efteråt. Det är verkligen de här små, men vackra ögonblicken som gör livet komplett!

Joshua passade även på att dela med sig av en viktig livserfarenhet när han postade videon. ”Vem säger att bra människor är svåra att hitta?” skriver han under videon. Jag kan inte annat än hålla med honom. Även om det finns mycket ondska i världen, så får vi inte glömma alla fina människor också.

Här nedan kan du se videon.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/nhNUUFZ7kyA” /]

Känner du också någon hund som brukar hälsa på sopåkaren eller kanske på brevbäraren? Dela gärna denna video till dina vänner och berätta om dina erfarenheter!