Skyldiga hunden vill bara säga ”förlåt” till husse: Men titta nu när kameran fångar hans nästa drag

.

Husdjur är verkligen det bästa som finns. Vi alla som har haft ett husdjur i vår närhet vet hur mycket kärlek och omtanke den både ger oss men som också vi ger den tillbaka.

Många säger att ”hunden är människans bästa vän”, och så är det verkligen. De står vid vår sida i vått och torrt och tillsammans blomstrar vi – matte eller husse och vovve! En riktigt tråkig och mörk dag kan plötsligt förvandlas till någonting gott när vovsingen kommer fram och hälsar, kanske med en boll i munnen och viftades på svansen.

Våra fyrfota vänner är verkligen familjemedlemmar och även om de ofta förgyller våra dagar så kan det också hända att vi blir arga på varandra. Jag antar att det är eftersom vi formar sådana starka känslomässiga band till varandra, men också för att det är bra att vi markerar och säger: ”Nej, så här får du inte göra!”. Det handlar helt enkelt om uppfostran – och det är bara bra!

Just detta fick hunden Ettore vara med om. När husse Anthony fick reda på att han hade gjort någonting som han inte skulle ha gjort (det är lite oklart exakt vad, men det måste ha varit något slags bus som inte var okej).

För att hjälpa Ettore i livet så skulle Anthony lära sin hund en disciplinär läxa.

Först så tittar han sin vovve djupt i ögonen, och säger ingenting, innan hunden Ettore tittar bort. Stackarn måste ha känt sig skyldig…

Foto: Youtube

Men det som händer därefter är bara för gulligt! Hunden Ettore försöker charma sin husse genom att säga ungefär: ”Här får du en kram, jag ångrar mig!”. Det är i alla fall ungefär så jag föreställer mig det när han kramar om sin husse samtidigt som husse försöker fjärma sig för att lära sin hund lite disciplin.

Foto: Youtube

Men det går så där! För snart faller husse för hundens ”trick”.

Foto: Youtube

Titta nu på det underbara klippet här nedanför. Slutet är så himla gosigt och underbart!

Dela gärna vidare om du också tycker att Hunden är Människans Bästa Vän!