Lojal hund dumpas på hundstall för att hans familj ska få en bebis

Ingen hund vill hamna på ett hundstall. Inget ont om hundstall. Jag är säker på att de flesta som jobbar på och driver hundstall gör allt i sin makt för att djuren ska ha det så bra som möjligt. Men det är ändå ingen plats man vill hamna på.

Ensam, övergiven, oälskad.

En dag var det Rocco som hamnade på Dallas Animal Services  i Texas, USA. Han förstod inte alls varför han var där, han visste inte hur länge han skulle behöva vara där, eller vart han skulle hamna sen.

Han hade blivit dumpad bara för att hans familj skulle få en bebis, skriver The Dodo.

Rocco var livrädd.

En kvinna som besökte hundstallet såg hur rädd han var och tog upp kameran. Hon filmade den stackars hunden och lade ut videon på nätet.

Hon hoppades att filmen skulle hjälpa till att hitta någon som kunde adoptera Rocco så snart som möjligt.

Preethi Pillaipakkam såg filmen och ville genast hjälpa till.

Var undernärd och mycket rädd

Preethi förstod inte hur någon kunde överge en hund på grund av att de skulle få en ny familjemedlem, men när hon fick träffa honom och såg hur undernärd han var.

Hans tidigare ägare verkligen inte varit bra för honom.

Efter att Preethi hämtat Rocco visste hon att hon hade flera dagars jobb framför sig innan Rocco skulle lite fullt ut på henne.

[arve url=”https://www.thedodo.com/videos/close-to-home/watch-dog-dumped-at-shelter-because-family-is-having-a-baby” aspect_ratio=”4:3″ /]

Han var mycket blyg de första dagarna. Han åt lite och gick omkring men förstod inte riktigt vart han var.

Men det tog inte lång tid innan Preethi och hennes hund, som och var en schäfer, förrän Rocco öppnade upp sig och visade upp sitt riktiga jag.

Ta en titt på videon nedan och se när Rocco är som hundar ska vara, glad, nyfiken och fullkomligt underbar! Han har långt kvar innan har litar på människor fullt ut, men han är på god väg.

View this post on Instagram

A post shared by Rocco (@roccostar_gsd)

Dela för att hylla Preethi och alla andra djurvänner som gör allt för djur som inte har ett kärleksfullt hem!