Rädd herrelös hund hoppar av glädje på djurhemmet – när han inser att han blir adopterad

Alla skyddshundar väntar på att bli adopterade och drömmer om en familj som kommer att älska dem och ge dem ett evigt hem. Det finns inget som slår det ögonblicket när en hund inser att den äntligen har en ägare.

En hjärtvärmande viral video visar hur adoption totalt kan förändra en hunds liv när en stackars pitbull går från rädd till överlycklig på ett ögonblick.

Även om djurhem försöker hålla sina hundar glada och bekväma, kan det vara en skrämmande plats för en hund. När en då 8 månader gammal pitbull vid namn Benny var på Carson Animal Care Shelter såg han rädd och ensam ut, aldrig säker på vad som skulle hända härnäst.

#A4899631 My name is BENNY I'm an approximately 8 month old male pit bull. I am not yet neutered. I have been at the…

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Monday, November 23, 2015

I en video ses Benny i ett trångt härbärge med andra skällande hundar. Han verkar blyg och håller sig tillbaka på sin kammare.

Foto: Saving Carson Shelter Dogs/Facebook

När folk kommer till hans port är han inte säker på vad han ska göra, och förblir försiktig.

Foto: Saving Carson Shelter Dogs/Facebook

När man knyter ett rött koppel runt hans hals är han inte säker på vart han är på väg. Men så plötsligt inser han vad som händer: Han blir adopterad! Benny tar en titt på paret som är där för att hälsa på honom och vet till synes att han äntligen kommer ut. Han börjar hoppa av glädje.

Foto: Saving Carson Shelter Dogs/Facebook

Hans upphetsning fortsätter när han går ut, får en smak av frihet och viftar glatt med svansen, han kommer aldrig tillbaka till djurhemmet igen.

Foto: Saving Carson Shelter Dogs/Facebook

Djurhemmet var lika glada över att Benny hade hittat en familj.

”Den här speciella lilla killen fångade hjärtan hos alla som stannade till vid hans kennel. Han fick jackpot när den här underbara familjen valde att ta hem honom”, skrev Saving Carson Shelter Dogs på Facebook.

Vi är så glada för denna hund! Det visar den enorma inverkan att adoptera en skyddshund kan ha. Dela denna inspirerande historia!