Pojke vill att hunden ska åka med och fäster släden i cykeln – reaktionen när han trampar iväg är underbar

Pojke vill att hunden ska åka med och fäster släden i cykeln – reaktionen när han trampar iväg är underbar

Tänk vilken rolig dag de båda vännerna fick!

Snön hade fallit och 12-årige Andrei ville gå ut för att leka med sin ständige följeslagare och vän: hunden Pufi.

Grabben bestämde sig för att ta med sin fyrfotade familjemedlem ut på en rundtur – och den här gången blev det en promenad väl värd att minnas!

Andrei hade tagit med sig cykeln ut och vid bakhjulet hade han fäst en liten släde. På denna kunde i sin tur hunden Pufi sitta på och få åka med.

Foto: Facebook

Det underbara videoklippet har fått massor av visningar och reaktioner i Rumänien och det är inte svårt att förstå varför!

Många grannar tyckte det var roligt att se pojken med sin hund ute i snön. Därför valde en grannförening att samla ihop pengar – så att grabben skulle få en ny cykel att köra runt hunden med.

”Andrei och Pufi erövrade genast våra hjärtan och påminde oss om barndomen när de enkla sakerna gav oss den största glädjen: Snö, en släde och en pålitlig vän vid din sida”, skrev gruppen CERT Transilvania på Facebook och fortsatte:

”I dag blev Andrei också glad eftersom han fick en helt ny cykel, utrustad med allt han behöver för att komma på väg till skolan eller tävla med Pufi under många år framöver.”

Se det underbara videoklippet på de två vännerna i snön här nedan:

Detta är bara sann snöglädje! Dela gärna vidare klippet för att sprida lite glädje till folk i dessa pandemitider.