Pitbull rusar in i huset och biter tag i 7 månaders bebis: När jag förstår varför kommer tårarna

Pitbulls är hundar som genom åren haft oförskämt dåligt rykte. Eftersom att många tyvärr verkar tro att det är en elak och farlig ras.

Det finns ingen elak ras, om en hund beter sig aggressiv finns det förmodligen andra faktorer som ligger bakom beteendet. Och förmodligen är det hundens ägare som inte vet hur man ska ta hand om en hund.

Självklart ska man vara försiktig kring alla hundar. Eftersom att alla hundar inte vill bli klappade av någon de inte känner. Om du ser en gullig hund du vill klappa, fråga alltid husse eller matte om lov.

En åtta månader gammal pitbull, Sasha, hyllades nyligen som en hjälte efter en otrolig insats som sent kommer att glömmas.

Efter att en brand hade brutit ut i Nana Chaichanhdas hus i Stockton, Kalifornien, agerade Sasha blixtsnabbt.

Hon var utomhus när branden startade kring midnatt men började genast att skälla och krafsa på ytterdörren, berättade Nana för FOX40 skriver New York Post. ”Jag tänkte bara, ’Herregud, vad gör du?’

När jag släppte in henne sprang hon in och började skälla som en galning. Jag tyckte det var konstigt. Så brukar hon aldrig göra”.

Pitbull
Youtube

Rusade in till sin dotter

Medan elden spred sig rusade Nana till sin sju månader gamla dotter, Masailahs,rum för att rädda henne. Men Sasha var redan där. ”Hon hade redan greppat tag i min bebis och drog henne i blöjan från sängen”, berättade den skärrade mamman för FOX40.”

Efter att Nana och hennes dotter tagit sig ut spred sig elden snabbt. Och innan brandkåren hann komma var huset obeboeligt.

Tack vare Sasha lyckades hela familjen ta sig ur huset oskadda. ”Det betyder så mycket för mig, jag är skyldig henne allt”, sa Nana om hunden Sasha.

Pitbull
Youtube

”Vore det inte för henne hade jag legat i sängen och det hade kunnat sluta mycket värre”.

Vilken tur att familjen hade sin hund Sasha. Detta är inte första gången jag hör talas om ett djur som räddar en familj, men det är en av de absolut häftigaste.

Tänk att Sasha var mer kvicktänkt än mamman och direkt begav sig till bebisens rum för att rädda henne.

Här kan du se ett nyhetsinslag om händelsen:

Jag kan verkligen förstå att Nana kommer att vara Sasha evigt tacksam.

Dela gärna berättelsen med dina vänner på Facebook om du också vet att hunden är människans bästa vän!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/BP-qvoKapJ2LbJCnVjfw0hjYSomyXwa3jVpf1AM15yYAmEEsOAHNqcV9oJSTCbeq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”10:10″ /]