Hunden King

Övergiven hund hittas ensam på gatan – på en handskriven lapp står ett förkrossande meddelande 

Förra veckan hittades en hund utanför en Burger King-parkering – och en lapp avslöjade hans hjärtskärande historia.

Förra måndagen hittades en hund utanför en Burger King i Monee, IL, en förort till Chicago.

Hunden hade en lapp fastklistrad i halsbandet som avslöjade att han hade blivit kvar av sin ägare.

”Hej jag är kung”, står det i lappen.

”Jag är en bra pojke. Älskar att kramas och pussas.”

Anteckningen avslöjade också att hundens födelsedag är den 22 juli. Det var tydligt att ägaren försökte bli av med hunden men hoppades att han skulle få komma till ett bra hem.

Polisen: ”Krossar våra hjärtan”

Den lokala poliskåren delade med sig av händelsen i sociala medier och avslöjade att hundens öde krossade deras hjärtan.

Poliserna bekräftade också att han var en bra pojke och sa att han ”verkligen älskar att kramas och pussas.”

King fördes till South Suburban Humane Society och man v ädjade till ägaren att höra av sig, i hopp om att hjälpa till.

Enligt en uppdatering från hundhemmet hörde Kings ägare så småningom av sig och förklarade att historien var mer komplicerad än vad den verkade.

”Efter att ha drabbats av en stor medicinsk händelse, hade hon flyttat in hos familjen och har försökt komma på fötter igen”, skrev South Suburban Humane Society.

”Hennes familj övergav King utan hennes vetskap och hon är förkrossad.”

Tragiska sanningen

Ägaren tog med alla Kings leksaker, mat och godsaker, och efter ett ”tårfyllt samtal” kom de på en plan för att hålla ihop de två: ägaren ska leta efter en ny plats att bo, och under tiden gick hundhemmet med på att ta hand om King.

Övergivna hundfall som detta genererar alltid starka känslor från allmänheten, men ibland inträffar oförutsedda komplikationer som detta. Både South Suburban Humane Society och Village of Monee Police Department uppmanade människor att vara förstående.

”Vi vet att några av er kan ha olika åsikter om detta och det är ok, men i den här situationen #ChooseKindness”, skrev polisen och tillade att King ”aldrig utsatts för fara” och att kärleken mellan King och hans ägare var ”mycket uppenbart.”

”Varje dag har var och en av oss ett val att välja empati och vänlighet”, skrev hundhemmet och sa att King var ”extremt väl omhändertagen” och ”djupt älskad” av ägaren.

SSHS sa att ägaren är en ”mycket stolt person” som inte är bekväm med att ta emot hjälp från allmänheten, så de tar inte emot donationer just nu.

Tack till alla som har hjälpt King och hans ägare. Vi hoppas att de snart kan återförenas 💔❤️

Dela gärna den här historien vidare!