Mystisk liten hund följer efter paret från affären – reaktionen när de kommer hem får djurvänner att reagera

Mystisk liten hund följer efter paret från affären – reaktionen när de kommer hem får djurvänner att reagera

Paret befann sig i affären.
Då klev plötsligt en hund fram till dem och fick ögonkontakt, uppger de på Youtube.
Resten är historia.

Det var i Bulgarien som Stoyan och Dessy var ute i ett ärende. Plötsligt såg de hur en liten ensam hund närmade sig dem. Han gick fram till dem, och som de djurvänner de är började de genast klappa den söta vovven.

Här kunde vardagshistorien varit över.

Men det var den inte.

För i stället skulle historien få en vändning. Hunden som saknade halsband började följa efter paret – hela vägen hem. Detta enligt vad paret själva uppger på Youtube-kanalen PawMeow.

Foto: Youtube

Vad paret gjorde då? Tja, de hade inte hjärta att stänga dörren bakom honom. De öppnade upp sitt hem för hunden – och nu kommer han få bo kvar där tills de har hittat en ny passande ägare, enligt vad paret själva uppger på Youtube.

Enligt Stoyan och Dessys Youtube-kanal öppnar de upp sitt hem för de herrelösa katter som behöver deras hjälp.

”Vi har fyra katter hemma, alla räddade från gatorna – Sopolcho & Bagheera bor hos oss medan Alexa & Rijo bor hos Dessys mamma, som har matat och tagit hand om hemlösa djur de senaste tio åren. Bulgarien är ett litet och fattigt land med många herrelösa katter och inte tillräckligt med snälla människor för att ta in dem. Vår dröm är att bygga ett skydd där vi kan ta hand om många herrelösa katter med hjälp av Dessys mamma”, skriver de på sin Youtube-kanal.

I kommentarsfältet är det många andra djurvänner som passar på att hylla paret för deras insats.

Visst går det inte att motstå honom? Se efter själv i klippet och lär känna denna fina hund:

Så trevligt med lite goda nyheter, i dessa dystra pandemitider. Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!