Mystisk hund väntar utanför familjens grind – när han släpps in förstår de vad som behöver göras

En mystisk hund dyker upp utanför parets grindar.
De bestämmer sig för att släppa in honom.
Det var starten på en kärleksfull historia.

Plötsligt dyker en mystisk hund upp utanför familjens grind. På övervakningskameran kan de se hur den lilla vovven stannar upp och slår sig ned utanför staketet, och väntar.

Efter en kort stund bestämde de sig för att öppna grinden, vilket genast ledde till att den lilla Corgi-blandrasen steppade in i trädgården. Med nyfiken uppsyn tog han sig an sin nya miljö.

Familjen, som består av Lauren Alondra och hennes pojkvän, hälsade på vofsingen och fick syn på att han inte hade något halsband. Efter att ha gosat med hunden ett tag bestämde sig Lauren för att via nätet försöka göra sig hörd för att se om någon saknade hunden.

Efter ett tag fick hon kontakt med en kvinna som utgav sig för att vara hundens tidigare ägare, skriver djursajten The Dodo.

Hunden blev adopterad

Hon berättade för Lauren att hon, efter att ha separerat från sin ex-pojkvän, också skilts åt från sin hund som hon inte hade möjlighet att ta hand om.

Samtidigt hade hunden hamnat på gatan.

Detta var någonting som kvinnan självklart inte ville – och då föreslog hon om inte Lauren och hennes pojkvän kunde adoptera hunden.

De sa ja.

Lauren, som redan hade tre hundar sedan tidigare, förklarar att hunden som visade sig heta Buddy, trivs bra i sin nya miljö.

– Även om en fjärde hund innebär mycket ansvar, är vi glada för det. Han passar in perfekt i vårt hem, säger hon till The Dodo.

Här nedan kan man se videoklippet som blivit viralt via sociala medie-appen Tiktok där Buddy kliver in genom grindarna:

Så fint att Buddy fick komma till ett nytt hem! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar.