Matte ger hunden livsavgörande cancerbesked, hennes reaktion får hela nätet att smälta

Att hundar förstår oss människor är sedan länge känt. De förstår vad vi säger men framför allt har de förmågan att känna av hur vi människor mår, och alltid vara där att glädjas eller trösta.

För hunden Lily skulle scenariot vara annorlunda, när det visade sig att hon såg ut att ha fått en aggressiv cancer i magen.

Veckor senare, efter ett akut ingrepp skulle resultaten komma, ett resultat och reaktion från Lily som nu fått miljoner att människor att bli förälskade i henne.

När hunden Lily började känna sig svag och knappt orkade gå skyndade matte med henne till veterinären.

Väl på plats skulle de mötas av beskedet att hon hade en stor klump i magen, någonting som liknade en typ av cancer kallad Hemangiosarkom. Tumören var aggressiv, vilket gör att familjen var tvungna att agera snabbt.

Bildkälla: Youtube/kittydorable

Väntade på resultat

Familjen visste vad de behövde göra. De tog snabbt beslutet att Lily skulle opereras akut. Därefter var det bara att vänta.

Att återhämta sig skulle ta lång tid för Lily. Dessutom var det en pärs för familjen att samtidigt vänta på testresultaten, för att se om operationen överhuvudtaget hade gett någon positiv effekt.

Men en dag ringde telefonen.

Bildkälla: Youtube/kittydorable

Lilys matte lyfte på luren och på andra sidan hörde hon veterinärens välbekanta röst.

Hon satte sig i soffan, beredd på att höra de avgörande orden. Och när veterinären berättade kunde hon knappt tro det var sant.

Bildkälla: Youtube/kittydorable

Gav beskedet till Lily

Veterinären berättade att resultaten kommit tillbaka positivt, alltså att Lilys tumör var helt borta. En stor sten försvann från hennes bröst och hon kunde knappt bärga sig inför nästa uppgift.

Att berätta för Lily. Matte tog fram kameran och bad Lily komma fram. Och Lilys reaktion har nu fått hela nätet att fullständigt förälska sig i den fina hunden. Äntligen kan hon fortsätta busa och skoja som den friska hund hon är!

Lilys reaktion fick mig verkligen på strålande humör. Tryck på dela om du också blev glad!