Livrädd hund hittas bakom övergivet hus – reaktionen när djurvännerna anländer är hjärtskärande

Livrädd hund hittas bakom övergivet hus – reaktionen när djurvännerna anländer är hjärtskärande

Den här stackars herrelösa hunden fick till slut den hjälp han behövde.

Den här hunden som heter Spiderman efter superhjälten hittades ensam och rädd. Då skickades djurskyddet Hope for Paws till platsen där det bara fanns en hund omgiven av en massa spindlar och smuts.

Där mötte de den rädda och ensamma hundens ögon. Han hade gått i cirklar runt ett övergivet hus. Innan djurskyddet kom på plats valde några andra att stänga grindarna runt huset så att hunden inte skulle komma ut, skriver Paw my gosh. Detta så att hunden inte skulle springa iväg innan djurskyddet kom för att hjälpa honom.

Foto: Youtube

Först ville hunden inte följa med. Han var så klart rädd och skeptisk till de för honom okända människorna och kämpade emot. Men djurvännerna lyckades snart fånga in honom och vann hans förtroende. Han förstod att han skulle få komma till en bättre plats än smutsen bakom det övergivna huset.

Foto: Youtube

När han kom till djurskyddet fick han ett varmt och skönt bad. Han var förstås väldigt smutsig efter att ha vandrat runt planlöst runt huset. Dessutom blev han undersökt av veterinären och fick den hjälp han behövde.

Nu har Spiderman fått komma till ett nytt kärleksfullt hem!

Dela gärna vidare inlägget om du också står på djurens sida.